New SUV Mazda CX-8: Big Brother CX-5 med 7 säten

New SUV Mazda CX-8: Big Brother CX-5 med 7 säten

den "äldsta bror" CX-5 tar form. den nya stora SUV av det japanska företaget kommer att kallas CX-8 och kommer att innehålla en interiör som kan vara konfigurerade i versioner av sex eller sju passagerare.

Japan Det kommer att bli det första landet där den kommer att säljas nya CX-8 (Anländer till Nipponese återförsäljare änden 2017). För närvarande ingen officiell bekräftelse på att den nya SUV är att saluföras i andra länder i världen, men allt tyder på att vi kommer att se varandra drag för många håll, särskilt med tanke på den kommersiella dra av sådana fordon.

Den stora kännetecken för nya SUV CX-8 i hans interiör, en konfigurerbar passagerarutrymmet, enligt versioner för att hysa sex eller sju åkande spridda över tre stolsrader (Konfiguration 2 + 2 + 2 i version sex passagerare och konfiguration 2 + 3 + 2 i sätet sju).

Bland de tekniska detaljerna bekräftade för CX-8 Först belysa deras yttermått, med en längd 4,90 meter, bredd 1,84 m och med en höjd av 1,73 m, medan hjulbas Den är placerad i 2,93 m. Om vi ​​jämför dessa siffror med CX-5, CX vi uppskattar att den nya 35-8 är högst längre cm och 6 cm (bredd är densamma). Under tiden, är slaget av CX-8 också högre, med varken mer eller mindre än 23 cm mer.

CX-8 InteriörMekaniskt är den enda motor bekräftats för CX-8 är en turbodiesel 2,2 SKYACTIV-D bringas i ingrepp med en SKYACTIV-Drive automatisk sexväxlad. i Spanien, Mazda Den tillhandahåller en motor diesel identisk förskjutning för CX-5 i effektnivåer 150 och 175 hk.

Ur estetisk synpunkt och enligt första officiella bilden av Mazda CX-8 där du kan se din siluett, uppskattar många likheter när det gäller deras "yngre bror"den CX-5. Där fler likheter finns i form av huva, aerodynamiska linjer i vilka gener klart en del av formspråket av de sista bilarna accentueras Mazda, den stil KODO-Soul of Motion (Vilket kan översättas med "flytta själ").

Du kan också vara intresserad

- Mazda CX-5 2017 försökte den nya SUV

- Mazda CX-5 Diesel 175 AWD: en SUV som det kommer att fängsla dig!

- 50 år av Mazda roterande motor