Fiat typ 2016, med sedan kropps väckelse

Fiat Tipo 2016, den sista ersättnings LinjeFiat Tipo 2016, den sista ersättnings LinjeFiat Tipo 2016, den sista ersättnings LinjeFiat Tipo 2016, den sista ersättnings Linje

den Fiat Tipo den XXI århundradet Det kommer att bli en saloon karossen fyrdörrars, dvs en sedan. I den kommersiella utbud av italienska märket, Fiat Tipo 2016 Det kommer att ockupera den naturliga platsen som ockuperade linjen.

utom kalkon (Om det kommer att ringa Aegea), Den kända Typ och är det officiella namnet som Fiat kommer att använda för att beteckna deras nya sedanmodell. I huvudsak Fiat Tipo Det kommer att vara samma bil som introducerade det italienska företaget i det förflutna Istanbul Auto Show (Turkiet), där han gjorde sin debut med namnet Aegea. den nya Fiat Tipo 2016 Det kommer att säljas i en 40 länder som tillhör regionen EMEA (från Europa, Mellanöstern och Afrika).

Sålunda Fiat Tipo Den presenterar en kropp med något mer modernt och enligt gällande normer för utformning estetiska stil jämfört med linje. egen Fiat insisterar på att den nya Typ Den har utformats från början som en sedan. När det gäller dimensioner, meddelar det en längd av 4,54 m, en bredd av 1,79 m och höjd av 1,49 m, medan hjulbas Den är placerad i 2,64 m. På den officiella lastvolym i bagageutrymme, deklarerade kapacitet 520 liter.

mekanisk erbjudande Fiat Tipo 2016 Det kommer till en början bildas fyra motorer, två bensin och två Diesel (Dessa, överladdad och Multijet andra generationens teknologi) med effektnivåer mellan 95 och 120 hk. För dieseldrivmedel, Fiat Den ser till att den genomsnittliga förbrukningen inte får överstiga 4,0 l / 100 km. Beroende på motorn, kan du välja mellan manuell och automatisk boxar förändras.

Fiat Tipo, med Uconnect multimedia system

den Fiat Tipo 2016 Det kommer att dra nytta av den tekniska utvecklingen när det gäller uppkoppling och underhållning redan släppts av andra konsortiet bilar Fiat Chrysler Automobiles (eller FCA). Nämligen den nya sedan av Fiat införliva multimedia informationssystem, navigation, underhållning och anslutningsmöjligheter Uconnect, där följande ingår som funktioner och höjdpunkter: pekskärm 5 inches i storlek, Bluetooth handsfree-funktion, meddelande läsare SMS, röstigenkänning, USB-port, extra jack med iPod integration och styrning hjulet. Eventuellt kan du lägga till utrustning bakre kamera parkeringshjälp och TomTom webbläsare.

Med den nya Fiat Tipo, den italienska märket ändrar skenbart naturligtvis att använda detta namn för sin nya sedan. i sist, specifikt 1988-1995, var det en utilitaristisk Fiat Tipo B-segmentet fortsatte med att vinna priset Årets bil 1989. Han erbjöd Europa kropp med tre och fem dörrar och delade många tekniska element med Fiat Tempra, en av de mest populära sedans i historien om Fiat.