Alla nya Volkswagen bilar och stadsjeepar med 2022

Nya VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...Nya VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...Nya VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...Nya VW Golf, Tiguan Coupe, T-Roc, T-Crozz ...

De kommande åren spela förändringar inom Volkswagen. Den mest betydande måste göra med sitt utbud av modeller, som syftar större anpassning till marknadens krav som sträcker sig en erbjudande SUV som hittills varit förhållandevis små (Tiguan och Touareg), Särskilt jämfört med andra tillverkare. Det tydligaste exemplet är Audi, inom koncernen själv, med Q2, Q3, Q5, Q7 och några andra portfölj. Tanken är att ha en bil av denna typ i varje segment, och även flera, en stötande i Volkswagen börjar vid senare i år. Tar papper och penna för att skriva ner alla kommande nya versioner av det tyska företaget.

Volkswagen T-Roc: ny SUV 2018

Den första stora utsläpp blir Volkswagen T-Roc, en SUV 4,23 m lång. med en belastningskapacitet i trunk 445 liter och lägre pris än Tiguan. Det kommer att drivas av tre bensinmotorer (115 hk 1,0 TSI, 1,5 TSI Bluemotion 2,0 TSI 150 hk och 190 hk) och två diesel (115 hk 1,6 TDI och 2,0 TDI 150 och 190 hk), med Total 4MOTION typ Haldex för versioner av 150hk och uppåt.

VW T-RocVolkswagen T-Cross: Polo SUV, 2018

För att förbättra balansen av resultaten förblir SUV den största potentialen närvarande, också eftersom dess pris är, i fallet med segment C, 27% högre än en saloon motsvarande. I detta avseende kommer att ha stor betydelse T-Cross (2018), göras på grundval av den nya Polo, som talar blomstrande segment som Volkswagen sent. Många av dess konkurrenter har redan behandlat en saftig bit av marknaden och T-Cross Du kommer att behöva visa sina färdigheter i en mycket konkurrensutsatt område, jämfört med modeller som regleras som Renault Captur, Peugeot 2008, CX-3 och Opel Cross X, bland annat. MQB plattform A0 (bilar mellan 4 och 4,3 meter), som har gett så goda resultat i Audi Q2 och Nya Seat Ibiza, Det är din bästa garanti för framgång och utan tvekan effektiv trecylindrig bensinmotor 1,0 EcoTSI passar som hand i handske till denna lilla SUV i något effektnivåer (90 och 115 hk). En annan fördel är att kommer längdled glida tillbaka raden säten, vilket ger en bonus till mångsidigheten hos användning och samtidigt begränsa antalet direkta konkurrenter.

Volkswagen Tiguan Coupe 2018

den SUV Star kommer att förbli Tiguan, som kommer att innehålla olika kroppsvarianter för att få nå alla möjliga marknadsnischer. den 7 säten kommer att vara ett kännetecken för Tiguan Allspace avlång strid, även kommer att säljas med 5 platser för att maximera maletero-, medan älskare av exklusivitet och en sportigare utformning kan välja den Tiguan Coupe (2018), 2,0 TDI-motor med 240 hk och 220 hk 2,0 TSI, som stora mekaniska alternativ. Den kännetecknas av en mer aggressiv främre, sidokjolar, en bakre del omgjorda (speciellt optiska grupper) och av en linje sluttande tak, som offrade några praktiska och inre utrymme från B pelaren bakåt, men utan att avstå de två bakdörrar. Kina, som representerar den största försäljningsvolymen Volkswagen, Du har ett derivat därav SUV, som delar många egenskaper med framtiden Skoda Coupe Kodiaq, också avsedd för den asiatiska marknaden.

VW Touareg ny generation 2018

På den tekniska nivån Touareg förblir juvelen i kronan, med sin nya generation planerad till 2018 och fortsatte MLB Evo plattform, samma av Audi Q7 och Bentley Bentayga. Räkna med en betydande minskning av vikt och en ny arsenal att närvara vid radarbaserad drivrutin, främre kameran och webbläsare, för att också förbättra effektiviteten och komfort. Samtidigt är det släppt en utvecklad underhållssystem Aktiv körfälts, expanderade kameror och närhetssensorer för att upptäcka närliggande objekt, samt en parkeringsfunktion fjärrövervakning med föraren manöver utanför bilen.

VW Golf 2019Volkswagen Golf ny generation 2019

En annan av hörnstenarna i Volkswagen är den Golf, vars 8: e generationen kommer att se ljuset i 2019. Estetiskt inte förvänta sig stora förändringar, med undantag för några optiska grupper som innehåller mer tillplattad adaptiva funktioner webbläsarbaserad, så att modifiera ljusstråle förutse kurvor, eller beroende på vilken typ av spår. Aerodynamik gynnas också av en bästa Cx, något som kommer att bidra till att minska förbrukning och utsläpp. Liksom resten av området, kommer det att anta nya säkerhets assistenter orienterade automatisk körning under vissa omständigheter (trafikstockningar, parkering ...), förutse vad som kommer under de kommande åren.

Volkswagen Arteon Shooting Brake 2019

Begreppet sportiga familjen återspeglas i detta exklusiva skjutbromskroppen vilket skulle kunna nå Arteon intervallet 2019. En möjlig motorer kommer att vara 3,6 VR6 280 hk, en "blomstra" för samtalet vara nya flaggskepp Volkswagen lyx till försvinnande av Phaeton.

VW I.D. Electric 2020

Vi kom fram till 2020, år då Volkswagen räknar med 40 procent av försäljningen är SUV, men när du börjar att vara konkurrenskraftiga priset på batterier. Det kommer att vara närvarande när ID, en elbil serveras på framtiden Modulär elektrisk plattform MEB. De förväntar sig "broms" Tesla eftersom dess utgångspriset kommer att motsvara en Golf Diesel, är mindre än 7000 euro per Modell 3 (från 31 tusen €). den I.D., som visades som koncept på 2016 Paris Motor Show, den har en liknande format till golf (4,1 meter), men med en mycket bredare på grund av frånvaron av förbränningsmotorn och transmissionstunneln interiör. All Range I.D. kommer att innebära en starkt engagemang för autonom körning, samtidigt som fullt ansluten och har ytterligare demand tjänster kontrolleras genom en pekskärm 10"Eller från smartphone-användare äger. en Head-Up Display augmented reality kommer skärmen lite information om själva vägen och strålkastare kan "kommunicera" med fotgängare när autonom körning är aktiverad. Det kommer att ha 170 hk och intervallet mellan 400 och 600 km, beroende på den valda batteriet.

VW I.D. Crozz: Elektrisk SUV 2021

MEB samma arkitektur (Som är kompatibel med den nuvarande MQB) andra modeller kommer att produceras Family I.D., som den I.D. Crozz (2021), en kompakt upp till 7 platser, som drivs av en 170 hk motor i framaxeln och en av 136 hk på baksidan, vilket kan ta över platsen för Allspace Tiguan SUV. Den I.D. Lounge (2021), under tiden, kommer att vara mycket kubisk och maximera det inre utrymmet i sina sju passagerare, medan ID Aero-e (2022) är en sedan 4,7 meter motsvarar den saknade och lyxiga Phaeton (5,06 m) inre utrymme.

VW I.D. Bulli Electric BuzzVW I.D. Buzz: den "Bulli" Elektrisk 2022

Slutligen I.D. Buzz Det är en modern tolkning av "Bulli" original, med 170 hk och 600 km elektrisk självständighet. kommer i 2022 och kommer att vara en av hörnstenarna i utvecklingen av avancerad autonom körning, med en ratt som döljer för att läsa mer bekvämt och lika rymlig som en kupé volkswagen T6, även om dess yttre dimensioner 4,53 meter kommer närmare likna touran. Säkert modellprogrammet I.D. Det slutar inte där, eftersom elektrifieringen kan vara ett återupplivande av den bjälken, som sitter el mycket bra.