New Subaru WRX och WRX STI: förnyelse av ikonen idrotts

Subaru mekanik reviderar sin image och sportigare modellSubaru mekanik reviderar sin image och sportigare modellSubaru mekanik reviderar sin image och sportigare modellSubaru mekanik reviderar sin image och sportigare modell

den Subaru WRX dessa bilar är legendarisk för sin idrottshistoria, sedan hans föregångare, Subaru Impreza, var huvudpersonen i de World Rally i grupp A. Subaru WRX STI betalar idag inga befogenheter i den högsta konkurrens, men ger användarna njuta av en bil som har legat till grund för att tävla i rally.

Genom våren i 2017 Vi ser den nya Subaru WRX med dess främre omgjorda, liksom STI, Det noterades för att ha mycket större grill. titta Subaru WRX Det blir också mer sofistikerade med valfri fullt riktad LED-strålkastare, gemensam innovation STI.

den Subaru WRX fortsätter att vinna motor Typ boxare av 4-cylindrig, direktinsprutad Turbo 2,0, som de deklareras 268 hk. den överföring detta är integrerad permanent deal symmetrisk basen och har systemet Active Torque Vectoring, att variera vridmomentet mellan hjulen på samma axel för att främja dragkraft och kurvtagningsprestanda. den Subaru WRX levereras som standard med en manuell växellåda av 6 hastighet och erbjuder en valfri automatisk växellåda Typ CVT (Sport Lineartronic) med sekventiell manuellt läge.

den suspension leda och bakre Föreliggande nya inställningar av dess element för att förbättra stabilitet och komfort WRX, av Subaru. De har också arbetat betydligt under växelspak, förbättra timing och friktioner för mer exakt hantering. Och andra har varit utjämning drift koppling. den elektrisk servostyrning (EPS) har också reviderats för att ge en mjukare, mer naturlig känsla. Det har också minskat vikten. den 18-tums hjul visar en ny design och avslöjar en prålig pincett målat röd. Förbättrad bromskapacitet utrustad med en ny piller undertecknat av Jurid. Inuti anländer valfria Recaro säten med elektriska justeringar.

Subaru WRX STI 2017

För hans del, Subaru WRX STI, tar också fördel av en ny avstämning av sina suspensioner öppnar först 19 tums hjul. I förekommande fall, nya svarta färgade fälgar avslöja några imponerande bromsok gul identifiera Brembo leverantör. De främre bromsok är 6-kolvmonoblock och bak också monobloc, två kolvar. den fyra skivor är perforerade och större pickuper. Med större kontaktyta, har det förbättrats bromskraft och motstånd mot utmattning. Däck åtgärder 245/35 R19 och även att öka avkastningskurvan, betona estetiska aggressivitet Subaru WRX STI.

den dragkraft Symmetrisk AWD Subaru WRX STI systemets funktioner DCCD variering av fördelningen mellan axel. Om innan begränsad slip differential center kombinerat mekaniska och elektroniska delar, nu kontroll är helt elektronisk och som tillkännagavs Subaru Det har tjänat snabbhet och släthet övergångar. Motorn förblir en 2,5 Boxer 4 cylinder turbo som betalar 305 hk. den WRX STI systemets funktioner Muti-Mode varierande lagar DCCD prestanda.

Men inte alla "ren konkurrens". den WRX och WRX STI även de har varit "humaniserad" inuti. De har förbättrat invändiga material; inklusive en bakre armstöd med mugghållare, omgjorda dörrhandtag, och installeras snabbt fjärröppning systemstart. Det har också varit förbättrad akustisk komfort öka tjockleken av fönstren, förbättra stängning av dörrarna och införa skumfyllning i den övre delen av vindrutan.

Å andra sidan, öppnar hela skalan en ny större multifunktionsdisplay (5,9 inches vs. 4,3 föregående inches) gör det lättare att se funktioner hos fordonet med ett ögonkast. Och det finns motsvarande tid säkerhetssystem: nödbromssystem, head up display och ett ersättningssystem slits assistent i släptåg, som automatiskt håller bilen bromsning i alla situationer, till exempel när vi står inför ett rött ljus.

Du kanske också är intresserad av:

Audi S3 Sedan Jämförelse & Subaru WRX STI

Vi testade den senaste Subaru: Levorg GT-S

Subaru VIZIV-7 Concept: Imponerande SUV 7 säten