Nissan Leaf 2016 till 250 km elspis

Nissan Leaf 2016Nissan Leaf 2016Nissan Leaf 2016Nissan Leaf 2016

Nissan fortsätter att förbättras hundra procent elbil. Leaf började säljas under 2010 och den nya generationen kom till återförsäljare bara tre år senare. Nu, efter samma tidsintervall, Nissan uppdateringen igen, men nu med den nya uppsättningen av batterier som den viktigaste utvecklingen.

De stannar bakom gamla litiumjon 24 kWh kapacitet att rymma nya 30 kWh, enligt Nissan förbättra autonomi i 50 km och samtidigt, förmåner. Det inre utrymmet upptas av batterier i baksätet, inte har ändrats. Om du har ändrat, men vikten av dessa, med 21 kg av mer. den den elektriska intervallet homologe Nissan Leaf Det är nu 250 km, med 200 km av den nuvarande modellen; det vill säga, 26 procent mer.

Den japanska tillverkare talar om förändringar i utformningen av de battericeller och införandet av nya kemiska element i elektroderna, såsom kol, kväve och magnesium. Sådan är säkerheten i ditt ny uppsättning batterier som Nissan ökar garanti till åtta år eller 160.000 kilometer.

Ladda möjligheter förblir oförändrade: i en normal hushåll utlopp offentliga laddare eller snabba laddare laddning upp till 80 procent på bara 30 minuter.

Nissan Leaf 2016

Ny teknik och smärre kosmetiska förändringar

En annan viktig nya funktioner som medför den förnyade Nissan Leaf är den systemet anslutning 'Nissan VE', att ansluta smarttelefonen till nya funktioner och nytt förenklat gränssnitt. Föraren kommer fortfarande att kunna förvärma eller kyla kupén från mobil utan att spendera batteri eller kontrollera status för det.

Också det för med sig en ny karta över laddningspunkter, med möjlighet att veta om de ockuperade en nytt navigationssystem, en app för att lokalisera bilen när de är avslagna digital radiomottagare och meddelanden bil underhåll. Och allt detta från pekskärm 7 inches.

estetiskt, förändringarna är mycket små, ty nu Nissan har bara bekräftat ett ny antenn på taket och nya färger för kroppen, såsom brons. I Spanien kommer att finnas tillgänglig i finish 'Acenta' och 'Tekna'. Priserna ännu inte känt, men försäljningen kommer att starta i Januari 2016.

Den bror "av Nissan Leaf, den Renault Zoe, Det var också renoverades 2015: där så är lämpligt, släppt ny motor och ny elektronik. I ditt fall, även med ett batteri av 22 kWh kapacitet, elspis är 2014 godkänns.