Kia Carnival 2014, tredje generationen i sikte

Kia Carnival 2014, tredje generationen i sikte

den Kia Carnival Han är född i 1999 som den största av de sydkoreanska märket minivan, och under 2006 nådde sin andra generation. Men marknadsföring i Europa avslutades 2012. På andra marknader såsom USA, fortsätter att säljas under namnet Sedona. Det är just på amerikansk mark där tredje generationen Carnival / Sedona kommer att presenteras i hela världen.

Kia CarnivalDet är i New Auto Show York, andra stora möte för bilismen världen efter Detroit Motor Show i januari och kommer att starta nästa 18 april. För några dagar sedan visade han en första teaser Kia avslöjar vad hennes ansikte nu en ny teaser låter oss Intuit hur det kommer i sidled. I den första bilden kan vi se ankomsten av den nu standard stora främre galler Sydkoreas största minivan och LED-teknik de främre strålkastarna. I sidan kan vi se radikal förändring i sin form och sin imponerande storlek, kan man undra om det kommer att fortsätta utspelas i två organ, korta och långa, att tillgodose marknader så olika i detta avseende, som i USA och Europa. På samma sätt placeringen av handtagen följer att skjutbara bakdörrar kvar.

I allmänhet nya Carnival / Sedona ger dig en stort steg framåt när det gäller design, som den gjorde på sin tid Kia Carens, kompakt van varumärke. Varumärket har just avslöjat så långt som informationen gäller, Det kommer sittplats åtta passagerare och deras utrustning, plus en stor mångsidighet inuti, och det kommer att bli 'Oriented' till äventyr älskare. Med den nya teaser har Kia också meddelat att nästa generations Sedona / Carnival kommer debut sin nya underhållningssystemet och telematik, redo att föra Internet till sina nya modeller.

Nu behöver vi bara att vänta om den förnyade Carvnival nå den europeiska marknaden. Kom ihåg att Carnival of andra generationen Han hade en längd av 4,81 meter lång, ranking bland de största flygbolag på marknaden. Det finns redan talar om mekanisk version 3.3 GDI bensin V6 290 hk, en motor, inte når den gamla världen, där rimliga alternativ skulle vara att införliva en diesel som 197 CV 2.2 CRDi inkorporering, till exempel Sorento.