#SEATbuscanombre: öppnar tävlingen för att namnge den nya SUV Seat

Seat SUV platser i 2018: Vad är ditt namn?Seat SUV platser i 2018: Vad är ditt namn?Seat SUV platser i 2018: Vad är ditt namn?Seat SUV platser i 2018: Vad är ditt namn?

#SEATbuscanombre Den nya kampanjen har precis börjat Seat för att välja namnet på din nästa modell: 7-sits SUV större än den aktuella Seat Ateca.

den Stora SUV Seat det kommer att börja sälja in 2018, men först måste man välja ditt namn. För detta har det spanska företaget öppnat en tävling där du kan delta alla som vill det. Det enda kravet är att utses enligt följande: namn bör motsvara en verklig plats i den spanska geografin, antingen en by, en stad, en flod, ett monument, en landform ...

Tillkännagivandet av denna populära tävling har gjort VD för företaget självt, Luca de Meo, den som "Han har klargjort att namnet måste ha karaktär och lätt att uttala på alla språk". Namnet bör också återspegla värden och Seat väsen.

#SEATbuscanombre: stadier av tävlingen

För att delta i tävlingen namnet på den nya SUV av sittplats, Du kan skriva på hemsidan www.seat.es/buscanombre och www.seat.com.

tävling #SEATbuscanombre Den är uppdelad i fyra faser:

- fas 1: den Juni 01-22 inclusive kredittid alla förslag.

- fas 2: den Juni 23 till 11 september, processen att välja de bästa förslagen från finalisterna kommer att väljas.

- fas 3, den 12-25 september: Offentliggörande av finalisterna som sammanfaller med Frankfurt Motor Show. Under denna period, den period av rösterna där alla kan rösta på sin favorit öppnas.

- fas 4: före 15 oktober (den dag 14 med all sannolikhet) kommer att tillkännages det vinnande namnet kommer det ultimata valet tjäna till att namnge nya 7-sits SUV Seat.

Du kanske också är intresserad av:

SUV anländer: Seat och Skoda Kodiaq Coupé Álora

Alla hemligheter Ibiza och kommande Seat

Så kommer det nya Seat Arona