Volkswagen T6, föryngras

Volkswagen T6, föryngrasVolkswagen T6, föryngrasVolkswagen T6, föryngrasVolkswagen T6, föryngras

den ny mekanisk Euro 6 De är viktiga aktörer i förnyelsen av VW T6 sortimentet. Denna sjätte generation håller parollen "förändring utan gällhet" en grundläggande strategi för en framgångsrik produkt som tillför sextiofem år av existens och 12 miljoner sålda enheter.

Som ett resultat av den nya T6 Det upprätthåller format så långt som dimensioner beträffar, med två ramlängder, så många som tre alternativa strider och höjd.

externt Det har förändrat något den främre, som nu innefattar ett galler vid botten av skörtet och ett utökat format av övre galler.

Baktill har man satsat storlek faldig där inskrivningen är belägen och lite förutom att införliva strålkastare pekar högre prestanda och LED-lampor sväng kurva.

VW T6, intervallDen nya serien T6 innefattar serie Transporter, Multivan, Caravelle, Comfort finish, Trendline och Highline och Kalifornien, tillgänglig från juni nästa år med mer än fem hundra varianter.

Euro 6 med AdBlue

Det är just den mekaniska vilket monopoliserar större roll i den nya T6, med tillägg av TDI och TSI-motorer med Euro 6 intervall.

TDI blocket Det är samma som finns under huven på modeller Golf och Passat, SCR-system och AdBlue-tanken 13 liter. Den har fyra effektnivåer 84, 102, 150 och 204 hk, de två första överladdade av VGT, medan de två högre effekt en fas dubbel twin turbo schemat används, varigenom ett maximalt vridmoment på 450 Nm och 2400 rpm 1400 uppnås.

motorn 2,0 TSI bensin Det formulerade på en fyra-cylinderblock med två steg 150 och 204 hk och vridmoment av 280 och 350 Nm från 1500 varv per minut.

Dessa raketer manuella ändringar kan åtföljas av fem och sex utvecklingen enligt Styrketräning kan välja automatisk utrustning DSG sju deveTthe och dubbel 4MOTION.

VW T6, InteriörEn annan anmärkningsvärd punkt är närvaron av elektroniska system, några standardelement, såsom parkeringshjälp (ParkPilot), meddelande närvaro döda vinkeln speglar (Side Assist) eller automatisk hastighetsreglering (Adaptive Cruise Control).

I samma avsnitt mekaniska innovationer, T6 kan införliva nya versioner stängda organsystem adaptiv elektronisk suspension (DCC) Vilka det kan kontrolleras elektriskt av ratten och på tre olika driv stilar; komfort, normal och sport.

systemet reglerar hårdheten spjäll och är ett intressant tillägg till valfria sportchassi som kan montera Multivan och där höjden sänks med 20 mm.

Brett utbud av utrustning

Den valfria program nya modellen ger bl.a. enheter som Front attentive, Ljus LED-lampor automatiskt reglerar dess intensitet när de upptäcker ett annat fordon framför eller detektionssystem trötthet.

När det gäller interiören är den mest betydande förändringen återfinns i det inre av T6 som anges i den nya styrelsen, som nu har en mer behaglig känsla och bättre närvaro på de material som används har ersatts.

i den nya designen De har också omgjorda format och placering av luftkonditioneringsventiler, vistas i mitten av webbläsaren skärmen och andra multimediatjänster, som också öka prestanda.

Med lanseringen av den nya generationen, har Volkswagen Transportbilar förberett en specialversion under namnet "Generation SIX"Vilket görs på grundval av en Multivan modell Confortline finish, är exklusiv utrustning som erbjuds där det tydligt skiljer sig från standardmodeller.

Exteriör anpassning, som påminner om de tidiga versionerna T1 Kombi yta, Den innefattar fyra olika nyanser av färg bicolor kombinationer, som också tjänar som ett dekorativt element i det inre och i synnerhet på instrumentbrädan.