New Volkswagen Polo 2017 Redan i produktion!

VW Polo 2017 börjar produktionenVW Polo 2017 börjar produktionenVW Polo 2017 börjar produktionenVW Polo 2017 börjar produktionen

Välkommen en modell som VW Polo, med en hastighet av så hög produktion är inte lätt, men det Landaben fabrik VW -Navarra- har avancerat sommarlovet för att slutföra alla industriella processer i den nya Polo. VW har gjort match produktion utgående Polo, den femte generationen, medan gestaban prototyper och den nya modellen, så lösa alla processer som kräver generationsskifte industriellt sett. I själva verket, fabriken Landaben Han har redan lämnat den första enheten tillverkas VW Polo 2017, specifikt, en version utrustad med motorn 95 hk 1,0 TSi, Comfort finish och målade i en ljus färg naranaja Electric. Under de närmaste veckorna kommer det successivt öka produktionstakten för att nå kapaciteten 1.400 enheter per dag. senare, VW Polo kommer också sjätte generationen Sydafrikanska fabrik VW.

VW Polo 2017, hans roadbook

Efter 14 miljoner sålda VW Polo, Det är uppenbart att Polo redan en annan Brand myter, Så mer än sannolikt vill och känner varje detalj. I slutet av oktober vi bör veta Priserna varierar definition eftersom i November levererade de första enheterna. Som vanligt eftersom hans sista generationer vet du att VW Polo har en hel del Ibiza ... och vice versa. Därför denna sjätte generationen, liksom den spanska modellen har upplevt en viktig utveckling inom alla områden, men kanske designen kommer fortfarande ser alltför continuo. Jag är inte rädd, jag lovar dig leva VW Polo vinner mycket visuella effekter och, framför allt, närvaro. Och den nya Polo är på inte mindre än 8 cm mer i längd, mätning nu 4,05 meter, på samma sätt att dess projektion på marken ökar i andra 9 cm bas. Redo om arkitektur MQB A0 VW-gruppen, den första av de fördelar du kommer att märka, utan jump-start, Det är amplituden: Liksom Seat Ibiza, tekniskt identiska, den VW Polo sticker ut genom att erbjuda generösa utrymmet i baksätet, samt en klart förbättrad belastning som är större än den utgående generationen: 280 liter, upp till 351 liter boot. Kom ihåg att även nått nästa generations Nissan Micra, även Ford Fiesta eller nämnda Seat Ibiza, medan Renault Clio och Peugeot 208 ger de C: s, så att VW Polo är villig att erbjuda mer än någon.

VW Polo 2017

VW Polo 2017 ... Ruggles

Visst många av er gör samma fråga, Och varför en VW Polo och Seat Ibiza inte? Tja, kanske, genom nyansen, av uppmärksamhet på detaljer, av varumärke och olika tekniska funktioner som gör Polo Hur som helst, med undantag för Mini eller Audi A1, den mest avancerade och tekniskt bil i sin klass. Så VW kommer också att utrusta box digitala klockor i dess användbarhet som en utmärkelse. VW Polo kommer också att ha ett system Stadsnödbromsning, tvär trafikkontroll, automatiska parkerings eller adaptiv farthållare, bland andra element. Och det bästa är att när försäljningen startar kommer det med sju motorer på en gång och alla fullständig definition område. Ja, du spara några överraskningar i slutet av året och i början av nästa.

så, sedan november Du kan välja mellan fyra bensinmotorer, två diesel och en variant Bifuel av bensin och CNG (Komprimerad naturgas). Förresten, grattis till dem vid det här laget dekantera TDi, eftersom VW försummar 1,4 TDi tre cylindrar och leds tillbaka till blocket 1,6 TDi; Polo det kommer att montera versioner 80 och 95 CV, I det senare fallet även med tillval DSG automatlåda.

I bensin, 1,0 TSi kommer att vara centrum för intervallet för denna typ av bränsleenheter Polo "kommer att tjäna" 95 och 115 CV, medan versioner av Access kommer att finnas kvar i händerna på versionerna 1,0 MPI atmosfärs 65 och 75 CV. Och VW Polo sportigare? De är inte rädda, eftersom de är också på gång och inte missa mötet. December kommer att nå 1,5 TSI-motorn ACT med Frånkopplingssystem cylindern 150 hk. Vad sägs om en Polo GTI? Det är också planerat, men kommer att behöva vänta 2018. den "valdes" Det kommer att bli, för tillfället, en förbättrad version av den 2,0 TSI-motor med 200 hk.

Du kanske också är intresserad av:

Försäljningspriset varumärke i större länder

GRMN Toyota Yaris, driva sportigare Yaris

Detta kommer att vara Audi A1 2018