Jaguar F-typ, uppdatering av sportigare feline

Jaguar F-Type 2017Jaguar F-Type 2017Jaguar F-Type 2017Jaguar F-Type 2017

Jaguar F-Type som lanserades 2012 säljs i versioner Convertible (de konvertibla version med en duk tak) och Coupe, erhåller för det nya året (årsmodell 2018 namnet antyder) en uppdatering.

Utanför de viktigaste förändringarna är i stötfångaren och luftintagen men i huvudsak i den nya full LED strålkastare att oavsett utnyttja denna teknik för alla funktioner, underhålla den vanliga ljustecknandet av Jaguar. Dessa strålkastare kan arbeta på fyra körlägen (urban, land (väg), motorvägar och svåra förhållanden) i huvudsak beroende på hastigheten. Dessutom har bakljusen modifierats, med mörkare lampskärmar.

Och för att citera chefen för design för Jaguar, Ian Callum, "vi har strävat efter att fullända de viktigaste detaljerna för att ytterligare belysa syftet med den övergripande utformningen ögon föraren, passagerarna och alla överväger att fordon'. Därför har de också införlivats, till exempel, ny trim och säten eller elementen krom och aluminium. Dessa ytskikt är på startknappen, växlingspaddlar, dörrar, ventilationskanaler eller ratten.

den nya platser De så kallade "tunn profil 'och har med en magnesiumlegeringsstruktur smält högtryckssänk 8 kilo över tidigare. Med sin design också tjäna 5 cm benutrymme. Naturligtvis kan de ventileras eller värmas, och det finns två mönster, enligt versioner Jaguar F-Type: Sport för de V6 versioner, förutom R-400 Dynamisk och sport, med lagret monterat på Performance V8. Dessutom är den exklusiva läder Siena Som Jaguar F-Type SVR tillgänglig för alla platser.

Jaguar F-typ, utrustning uppgraderingar

Jaguar F-Type 2017

Dessutom lägger Jaguar F-Type också dess utrustning uppgraderingar. I fallet med systemet Infotainment Touch Pro, presentera i alla versioner av denna modell, och med en liknande design som i en tablett. inkorporerar intelligenta navigeringsfunktioner, delning så att till exempel beräknad ankomsttid; och Onlinetjänster som trafik eller vädersituation.

Dessutom, Jaguar F-Type har ett program, Kör, utvecklad i samarbete med Go-Pro. Denna ansökan är kan kombinera, i realtid, video av Go-Pro kamera föraren med data från fordonet, och hur accelererar, hastighet, vald växel eller bromskraft G. HD-video kan laddas ner till en smarphone och därifrån, som ska delas. För att använda denna app du behöver Jaguar F-Type InControl Apps har funktionen och passar alla Go.Pro Hero5 Black, Hero 5 Session, Hero4 Hero4 svart och silver.

Det bidrar också till den drivande hjälpmedel Jaguar F-Type en halvautomatiska parkeringssystem att bortom att ta kontroll över styrrörelser under manövern ingång eller utgång, är det också möjlighet att beräkna vad luckor du kan parkera, så att föraren bara måste sätta farten och manövrera gaspedalen och bromsen.

Det verkar i intervallet en specialutgåva som heter 400 Sport det kommer att vara tillgängligt över hela världen med Jaguar F-typ S V6 3,0 S / C, kupé och cabriolet, som en utgångspunkt. Nu, i stället för 380 hk version hoppa till 400 hk är given, Den har ett chassi som innehåller Super Perfomance bromssystem, liknande den som är standard versioner med V8-motor 550 eller 575 hk; Konfigurerbar Dynamisk tillsats (justeringsstyrning, fjädring, motor, växellåda ...) och hjul 20 "Satinerad Mörk Grå. Inuti plus särskiljande logotyper, gula sömmar som ingår i klädseln.

för Jaguar F-Type coupe och cabriolet med 3,0 V6 motor 340 (RWD) eller 380 hk (bakre eller full sammandragning) visas R-Dynamisk versionen. Detta luftintagen med diamant mesh modell släpptes år 2018 de ersätts, för att skilja genom färg galler Gloss Black. Andra förändringar är relaterade till utformningen av hjulen 19 eller 20 "front splitter, huva gälar, kjol eller stigbyglar.

Du kan också vara intresserad

Jaguar F-Type SVR

Jaguar F-typ V6 S Coupe AWD

Jaguar F-typ R vs Mercedes AMG GT S

Chevrolet Corvette Z06 mot R Jaguar F-typ AWD, Mercedes AMG GTS, Nissan GT-R och Porsche 911 Turbo