Alibaba RX5, den nya bilen av Cristiano Ronaldo

Alibaba RX5, den nya bilen av Cristiano Ronaldo

den Alibaba RX5 Det har varit bilen Cristiano Ronaldo har fått ett pris efter att ha valts som MVP av 'Mundialito' erkännande ges till den bästa spelaren anses i turneringen FIFA, där de spelar de bästa lagen från varje kontinent och vinnaren League club land värd för tävlingen det året.

Och kom ihåg att det kinesiska företaget Alibaba E-Auto sponsrar FIFA Club World Cup, vad vi känner som 'Mundialito', eftersom 2015, ett avtal som löper fram till 2022. Fram till 2014 varumärket Toyota fungerar som sponsor, men nu Kinas teknik division ansvarig för denna funktion. Förra året röstade han bäst spelare var Luis Suárez (FC Barcelona), men från Alibaba kunde inte ge någon bil eftersom i princip de hade ännu inte släppt.

detta Alibaba RX5 Det har den egenskapen att vara en ansluten bil eller 'Internet Car' till innehöll pris. I hemlandet säljs för mindre än 20.000 euro, ett ganska lågt pris när man betänker att erbjuda permanenta funktioner i samband med Internet, såsom betalning av bränsle och vägtullar utan att behöva gå av bilen samt få leveranser av inköp du har gjort på nätet direkt till din bil. Detta är bara möjligt tack vare drönare som ska anslutas till din bil, men är fortfarande något under utveckling och kommer i framtiden.

Skapas på grundval av en modell segment SUV, den Alibaba RX5 Det är ett verk av själv Alibaba E-Auto, automaker SAIC och Yunos teknikföretag, som också hör till den första.

Naturligtvis inget att göra med vad Cristiano Ronaldo vanligtvis i ditt garage ...