Seat Ibiza Cupster, konvertibla Ibiza

Seat Ibiza CupsterSeat Ibiza CupsterSeat Ibiza CupsterSeat Ibiza Cupster

Det är inte en hallucination, inför dina ögon du har en Seat Ibiza och tvåsitsiga cabriolet. Detta är det nya konceptet Ibiza Cupster, en övning av originalitet som tjänar till att fira 30 år i livet Säljaren Ibiza.

wraparound vindrutan, försvinnande av taket, bensinmotor 1,4 TSI 180 hk (Samma som Ibiza Cupra), automatisk växellåda dubbelkoppling DSG... är bara några av de viktigaste inslagen i Ibiza Cupster, en av prototyperna som presenteras i GTI Wörthersee Festival, en av referens citat på europeisk nivå för tuning entusiaster.

den Seat Ibiza Cupster har en kropp nästan identisk med den 'normala' Ibiza till axelhöjd eller pelaren B. Från detta område, förändringar är radikaler med nämnda unroofed, wraparound vindrutan och en omkonstruerad interiör, nu endast två passagerare. Båda platser är 8 lägre än standard Ibiza cm. Också, bredden och höjden av kroppen av detta koncept är något högre än produktionsmodellen.

Ett annat inslag i Seat Ibiza Cupster Vi finns i färgen på hennes kropp i en exklusiv 'New Orange' ett spel med en sport metallfälgar 18 tum diameter. För sin del är inredningen inspirerad av Ibiza SC Trophy race med mörkgrå som den dominerande färgen, för att inte tala om andra intressanta element som Alcantara tygklädsel och typ racing säten bacquet

Du kan också vara intresserad

- Seat Ibiza fyller 30