BMW Alpina, förbättra den ursprungliga

Alla modeller AlpinaAlla modeller AlpinaAlla modeller AlpinaAlla modeller Alpina

Mer än 40 år tar Alpina modifierande BMW: s, replikera de ursprungliga modellerna transformationer framhäva egen dynamik, lyx och kvalitet i samma BMW. Utvecklingsarbetet Alpina är en sådan nivå som är listad som tillverkaren. Förberedelserna är så djup att deras modeller baserade på idag Serie 3, 4, 5, 6, 7 och X3, De har sina relevanta godkännanden tillverkaren. Det arbete på motorerna går långt utöver en "enkel" remapping den elektroniska hanteringen av injektion eller öka tryckvärdena av överladdnings.

Drömfabriken
BMW AlpinaUtvecklar och tillverkar Alpina
Många av komponenterna i förberedelserna för att uppnå sina mål och för att säkerställa tillförlitligheten i den betydande ökningen av förmåner, som ligger till grund för sina förberedelser. I fallet med D3 Biturbo (på BMW 3-serie), Alpina Det föreslås som utgångspunkt motorn 3.0d twin-turbo BMW 535d Cascade (313 hk), men också modifieras för att öka prestanda. motorn Alpina D3 Biturbo Det har makt 350 hk och ett vridmoment på 71,4 mkg, leverera konstant mellan 1500 rpm och 3000 rpm.

På din sida www.alpina-automobiles.com är funktionerna i alla modeller. Intervallet är diversifierade versioner Familj och Rafters och varianter och bakhjulsdrift. Utåt deras likhet med BMW varifrån de härrör är uppenbart, men under de samma skal som förädlar aerodynamiskt Alpina, det finns mycket mer arbete. Alla delar av suspension (Springs, stötdämpare och stabilisator) är olika, och även Alpina ändrar geometrier (fall och förskott) for rullande tåget. Däck, däck och bromsskivor och bromsok också passa egenskaperna hos Alpina. även Alpina Lagar Ändring stabilitetskontroll utföra sina "modeller".


Många av Alpina De är helt klart mer kraftfull deras "ekvivalent" i BMW, men den slutliga produkten är annorlunda. Alpina ser inte mycket sportsmanship av M, som hög prestanda i kombination med lätthet och komfort av körning. samverkan mellan Alpina och BMW Det är så nära, att från utvecklingen av en ny BMW, Alpina fungerar även i dess utveckling. Garantiservice och underhåll behandlas i BMW återförsäljare. om 1500 Alpina tillverkas årligen, modeller erbjuder även inom det hantverkare kontakt, med specifika ytbehandlingar att förbättra exklusivitet av modellen.

MODELL

BAS

MOTOR

EFFEKT

D3 / D3 Touring

serie 3

3,0 Diesel Biturbo.
6 cil.

350 hk

B3 / B3 Touring

serie 3

3,0 Gasolina Biturbo.
6 cil.

410 hk

B4

serie 4

3,0 Gasolina Biturbo.
6 cil.

410 hk

XD3

X3

3,0 Diesel Biturbo.
6 cil.

350 hk

D5 / D5 Touring

5 serien

3,0 Diesel Biturbo.
6 cil.

350 hk

B5 / B5 Touring

Seri3 5

Bensin 4,4 Biturbo.
8 cyl.

540 hk

B6 / B6 Cabrio

serie 6

Bensin 4,4 Biturbo.
8 cyl.

540 hk

B7

serie 7

Bensin 4,4 Biturbo.
8 cyl.

540 hk