Hyundai Kona: ny bild och mer information SUV “mini” Tucson

Hyundai Kona: nedräkning till den nya urbana SUVHyundai Kona: nedräkning till den nya urbana SUVHyundai Kona: nedräkning till den nya urbana SUVHyundai Kona: nedräkning till den nya urbana SUV

Hyundai varar lanseringen av sin nya versionen: den Kona. Den här bilen kommer att representera Hyundai i segmentet Urban SUV eller små. Enligt de senaste nyheterna att vi har känt, vi vet att deras slutliga utformningen och tekniska data officerare sommar.

Den sydkoreanska märket har återvänt för att föra en ny "teaser" eller bildförhandsgranskningsläge den nya Kona. Som kan ses i denna bild, kommer en del av konstruktionen har den främre delen av bilen, särskilt tunna strålkastare med ljus ledde typ, är den främre galler kaskad med Hyundai logotyp i centrum och några extraljus skymtat i hörnen, strax ovanför stötfångaren.

New Hyundai Kona, den asiatiska företag har avancerat till en utformning "smidig, skarp och progressiv". Om vi ​​tittar lite mer det nya utseendet på strålkastarna, liknar de andra SUV som redan finns på marknaden, Jeep Cherokee (detta större än Hyundai Kona framtid).

Kona Hyundai SUVHyundai Kona: En annan säljande SUV?

Under de senaste dagarna, mycket vi har talat om detta väntas "mini" Tucson. Enligt de första detaljerna och information som vi successivt kommer att veta den nya Hyundai Kona, detta nya SUV Det är förutbestämd att bli en ny storsäljare, som sker med "äldsta bror" (Enligt 2016 inskrivningdata, Hyundai Tucson var den tredje SUV Bästsäljare i Spanien, bakom Nissan Qashqai och Renault Captur).

namnet Kona Den kommer från en kustregion Hawaiiöarna (USA). På sommaren vet vi dess huvuddrag, medan i mitten av september kommer att bli hans stor världspremiär i samband med firandet av Frankfurt Motor Show.

den Kona längden Hyundai kommer att vara runt 4,20 m, räkna ungefär referens som faller i Urban SUV eller små. Och dina rivaler? Många modeller och hög kvalitet: den tidigare nämnda Renault Captur länk bilar som Nissan Juke, Peugeot 2008 Opel Mokka X, den nya VW Seat Arona och T-Roc ...

Många av de tekniska innovationer som frigörs i senaste generationen Hyundai i30 också förekomma i den nya Hyundai Kona. Sålunda, i utbudet av bensinmotorer bör innehålla en 1,0 bensinmotor T-GDI trecylindrig i effektnivåer 100 och 120 hk, medan typer av växellådor är manuell sexväxlad och automatisk dubbelkoppling 7 7DCT relationer versioner.

Vi ser fram emot sedan ankomsten av mer information från en SUV riktigt lovande: Hyundai Kona.