BAIC Arcfox-7, den kinesiska elektriska supercar av spanskt ursprung

BAIC Arcfox-7, den kinesiska elektriska med spanska själBAIC Arcfox-7, den kinesiska elektriska med spanska själBAIC Arcfox-7, den kinesiska elektriska med spanska själBAIC Arcfox-7, den kinesiska elektriska med spanska själ

Peking Motor Show 2016 har inte besviken mängd och kvalitet bilar presenteras. En av de mest spektakulära bilar som har varit i den kinesiska tecken har varit BAIC Arcfox-7, en imponerande supercar hundra procent elektrisk vars ursprungliga konstruktion och tekniska egenskaper har överraskat alla bilälskare.

den BAIC konstruktion Arcfox-7 Han har varit ansvarig för bolagets fordonsteknik och racing Campos Racing, med chefsdesigner Francesc Arenas framför projektet superbil Arcfox-7 Kinesisk tillverkare BAIC Motor Group.

den BAIC Arcfox-7 är ren provokation, med en estetik som knappast går obemärkt. Dess ursprung återfinns i stora delar av den tekniska utformningen av elbilar i formeln E. Framdrivning, därför, är hundra procent kraft, på ett sådant sätt för att flytta som använder en super elmotor av 603 hk ström. Energin lagras i ett batteri sista generationen kapacitet på 6,6 kWh. Enligt den officiella information som finns tillgänglig, skulle den maximala autonomi har en räckvidd på cirka 300 kilometer.

BAIC Arcfox-7och fördelar? BAIC säkerställer att den Arcfox-7 Han är kapabel accelerera 0 till 100 km / t på mindre än 3 sekunder och ibland kan nå en maximal hastighet på 260 km / t. Den totala deklarerade vikten stannar i 1,755 kg. För att bromsa denna elektriska raket, använder den ett team bromsar med kol-keramiska skivor och sex-kolvsok fram och fyra bakom.

För att komma åt BAIC interiör Arcfox-7, måste du först öppna sina dörrar, som har öppningssystem scissor (Eller elytra eller insectoid dörrar även kallad typ). Konfigurationen av interiören kombinerar typiska element av en tävlingsbil med den vanliga kabinen av ett flygplan. Bland dem, de innehåller en flyer utan botten och olika rattar och knappar som gör att du går upp till ett slags race car för att ta fart. Färdiga i kolfiber och olika pekskärmar ger en teknologisk plus och kvalitet i kupén.

Men vad som kommer att sälja den här sköna BAIC Arcfox-7? Eftersom Kina kommer att bekräfta att till försäljning i slutet av 2016.

Du kan också vara intresserad

- Vill du ha en ny bil? Innan uppskattar din bil gratis

- De bästa bilarna av 2016 Peking Motor Show i bilder

- Rimac Concept One, elbilen mer än 1000 CV

- Fördelar och nackdelar med elbilar