2016 Porsche Macan, priser och uppgifter om deras förnyelse

Porsche Macan 2016 bilder av denna SUV renoveradePorsche Macan 2016 bilder av denna SUV renoveradePorsche Macan 2016 bilder av denna SUV renoveradePorsche Macan 2016 bilder av denna SUV renoverade

den Porsche Macan kompakt SUV förnyar sitt sortiment framåt 2016. Den stora nyheten återfinns i tillgången på senaste utvecklingen multimedia informationssystem, navigation och underhållning Porsche Communication Management (PCM).

systemet Porsche Communication Management (PCM) den 2016 Porsche Macan nu den innefattar trafikinformation i realtid om status för den programmerade vägen i webbläsaren, integrationen av en punkt Wi-Fi och enkel och intuitiv användning av systemet, vars funktion är mycket lik den smartphones (Smartphones) teknik.

den Porsche Macan 2016 PCM-system också erbjuder en ny sju tums skärmstorlek med bättre upplösning färggrafik och bättre behandling. Pekskärmsteknik PCM-system går ett steg längre, eftersom det har en närhetssensor som detekterar att kommer att utföra en operation tusendelar av sekunder innan peka på skärmen med fingret. I det ögonblicket är alla relevanta delar av menyn. Å andra sidan, möjligheterna till anslutning Bluetooth, USB och SD möjliggör integration med smartphones så att du kan lagra ytterligare information PCM-system.

den multimediaenhet PCM Porsche Macan 2016 också innehåller framträdande roll som en ny modul Anslut, ett fack smartphone Integrerad i mittarmstöd, där batteriladdning och mottagningssignalen är optimerad. Ägarna till en iPhone De kan också ansluta enheten till bilen för att använda programmet AppleCar Play® (inklusive röststyrning Siri®).

Porsche Macan 2016 med integrerade LED-typ lampor

den 2016 Porsche Macan debuterar första strålkastare med Integral LED-teknik typ. Detta belysningssystem kan kombineras med valfri teknik adaptiva lampor Porsche Dynamic Light System Plus (PDL Plus). Med samverkan av båda systemen drivrutiner Porsche Macan De kommer att ha för dem mer upplyst, förutom bilen belysning anpassar automatiskt ljusförhållandena som finns i varje väg eller vägbanan.

Slutligen version Turbo den 2016 Porsche Macan Det kommer också att innehålla nya förpackningar personalisering estetik i exteriör och interiör som kommer att förstärka flera olika stilar sports av denna variant.

den förnyade Porsche Macan och det stöder order, även om de första leveranserna till kunder inte kommer att bestå början av 2016.

2016 Porsche Macan priser

- Porsche Macan S: 70,212 euro

- Porsche Macan S Diesel: 66,972 euro (däck "All Season")

- Porsche Macan GTS: 85,823 euro

- Porsche Macan Turbo: 95,682 euro