Honda bekräftar den nya CR-V Hybrid i Frankfurt

Honda bekräftar den nya CR-V Hybrid i Frankfurt

slangbella Det har tillbringat år producerar hybrider, liksom resten överskuggas av fenomenet Toyota Prius. Hybrider av alla storlekar och tillstånd, inklusive Honda NSX super liknande. Den här gången ser fram emot chime i Europa genom att införa hybrid mekaniken i en kropp SUV, specifikt prototypen CR-V. IMA konceptet överges och namnet antas Sport Hybrid i-MMD, härledd från Honda Accord hybrid som marknadsförs i USA. används som baserat på en två-liters bensin, och atmosfärs 185 hk från 5000 rpm, med ett maximalt vridmoment på 32,1 Nm till 2000 varv per minut. Om du vill veta hur det fungerar, vi berättar vår erfarenhet med denna mekaniska hybrid Sport Hybrid i-MMD på en prototyp Honda Odyssey.

Eldrift: Honda EV Concept Urban

i Föregående Geneva slangbella Han gav sin klocka tillkännage sin obevekliga väg till elektrifiering (så kommer den elektriska banan av Honda). I juli meddelades ett joint venture mellan Honda och Hitachi för tillverkning av motorer för elbilar. kommer att ges i september för att möta Urban Honda EV Concept, den första elektriska Honda utvecklat för Europa, som hade lovat en ny bas. Som namnet antyder, ringa storlek, avsedd för staden, i motsats till Honda Clarity, med tre driv alternativ presenteras i New York Hall detta år.

Honda Civic Diesel och Jazz 2018

De meddelade att vid årets slut skulle komma diesel den Honda Civic och så att de undervisar i Frankfurt Motor Show. På samma sätt kan man se lätt kosmetiska förändringar Honda Jazz 2018 kommer att få en bensinmotor 1.5.

Du kanske också är intresserad av:

Och det fanns en elektrisk Honda Jazz

Honda MC-beta, anti-Twizy