Honda BR-V Förebild: halv SUV, halv minivan

Honda BR-V Förebild: halv SUV, halv minivan

den GAIKINGO Indonesien International Auto Show -eller International Exhibition Indonesien- är platsen som valts av Honda att införa nya BR-V Prototyp.

I huvudsak kan vi betrakta BR-V Prototyp som version SUV som är baserad på den Mobilio MPV, en modell som säljs i vissa länder på den asiatiska marknaden. I själva verket, innanför BR-V Prototyp Det har flera konfigurationsalternativ, baserat på standarden 7 säten.

För att driva en början Honda BR-V Prototyp Det kommer att finnas tillgänglig med en motor fyrcylindriga bensin 1,5 i-VTEC 120 hk och maximalt vridmoment mkg 14,78, kopplad till en manuell växellåda med sex växlar (som ett alternativ, kan också välja en automatisk kontinuerligt variabel CVT).

i dess exteriör, ljuset är slående skevn av kroppen i förhållande till marken, LED-typ strålkastare, aluminiumfälgar 16 inches och tak kuggstänger.

När det gäller utrustning, nya Honda BR-V Prototyp inklusive element såsom Stabilitetskontroll Vehicle Stability Assist (VSA), hjälpsystem hill start Hill Start Assist (HSA) och ett luftkonditioneringssystem som tillåter luft att strömma mellan den andra och tredje sätesrader.

Den första marknaden där de säljer den nya Honda BR-V Prototyp du kommer Indonesien i början av 2016, för att utöka sin marknadsföring omedelbart efter andra asiatiska länder.