New Skoda Atero: framtiden coupe Skoda?

Atero Skoda: Skoda Spaceback gjorde coupeAtero Skoda: Skoda Spaceback gjorde coupeAtero Skoda: Skoda Spaceback gjorde coupeAtero Skoda: Skoda Spaceback gjorde coupe

"Coupe av dina drömmar"Och de har definierat yrkes studenter som har utvecklat Skoda ny Atero, bil attraktiv och ungdomlig design som bygger på den befintliga Skoda Spaceback.

EN änden 2015, studenter skoda De började arbeta i Atero projekt, som har besannats efter ca 1700 timmar.

Slutresultatet av skoda Atero lämna oss en bil med två dörrar coupe kropp och 4,3 meter lång. den B pelare har flyttat bakåt, medan lutning C-stolpar detta är skarpare. Den sluttande taklinjen börjar vid en tidigare tidpunkt, medan kanten på fönstret bakom dörrarna pekar uppåt.

andra områden skoda Spaceback som de har gjorts om i detta New Skoda Atero är ventilerna Bonnet, dörrarna (nu större), bakluckan -alineado nu med den nya vinkeln för C-stolpar och en specifik spoiler added- och främre och bakre stötfångare. Också de lagt till en ny avgaser och några omgivande lyser rött i alla underredet. För att bidra till sport stil skoda Atero, inte missa en ny lättmetallfälgar nytt lagförslag, i detta fall en 18 tums diameter konstruktion "Turini".

skoda Aterobland Skoda tekniska specifikationer Atero, markera 1,4 TSI bensinmotor 125 hk kopplad till automatisk dubbelkopplingen 7-växlad DSG. Tjeckiska företaget säger dess yrkes studenter har också gjort justeringar i chassit med syfte att främja idrotts beteende Atero.

den Skoda interiör Atero, Förutom att erbjuda en design som sätter sportiga detaljer och levande färger också "Mima" lovers hög ljudkvalitet, så att bilen har en ljudförstärkare 1.800 watt kompletteras med 14 högtalare.

Inte första gången yrkes studenter skoda utveckla en ny bil. i 2014, en grupp studenter utvecklat konvertibla CitiJet och 2015 den säregna van Funstar.

Du kan också vara intresserad

- Skoda: nya bilar och priser

- Skoda Octavia RS 4x4: faktiska förbrukningen

- Skoda Kodiaq: den nya SUV från den tjeckiska företaget