Mercedes GLC och är ersättare för GLK (priser)

Mercedes GLC, så ersättning för GLKMercedes GLC, så ersättning för GLKMercedes GLC, så ersättning för GLKMercedes GLC, så ersättning för GLK

Mercedes-Benz återvänder till satsa ordentligt med SUV med nya GLC, den substitut naturliga GLK. Som det händer med GLE, i nya GLC accentuera dynamiska formulär och en typisk kosmetiska färgämnen coupé (Särskilt den bakre taklutningen).

den nya Mercedes GLC SUV är längre och bredare jämfört med GLK (Höjd, förblir nästan oförändrat att växa endast 9 mm till 1639 mm), som erbjuder en längd 4,65 m (12 cm) och en bredd av 1,89 m (5 cm). den hjulbas är ny GLC 2,87 m, jämfört med 2,75 m GLK. Ökningen av dessa dimensioner har en direkt inverkan på det tillgängliga utrymmet för både passagerare och gods. Star signering garanterar att både det fria utrymmet för knäna på passagerarna i baksätet eftersom volymen för lastutrymmen är större, och volymen finns i bagageutrymme, som ökar från 470 liter till GLK 550 liter SLN (För att totalt 1,600 liter Om baksätet) viks.

Mercedes GLC

Lättare och mer effektiv

Trots ökningen av de yttre dimensionerna, den nya Mercedes GLC är upp till 80 kg lättare än GLK, tack vare användningen av aluminium och höghållfasta stål ny generation som spara några kilo som mot skalan. Denna ökade lätthet med användning av nya generationens motorer och anpassas till föroreningsstandard euro 6, Mercedes säger den nya GLC är upp till 19 procent mer effektiv än sin föregångare.

När lanseras på marknaden (slutet av september), Initialt Mercedes GLC Det kommer att erbjudas i Spanien med två turbo mekaniska alternativ. Alla versioner är anpassade till föroreningsstandard euro 6 och de erbjuds som standard med den senaste utvecklingen av systemet permanenta fyrhjulsdriften 4Matic (Med en initial tilldelning av 45 procent vridmoment på framsidan och 55 procent bak). Den komplett sortiment i framtiden kommer att bildas i diesel, två versioner -170 hk 220d och 250d på 204 hk-, medan i bensin Det kommer att vara tillgänglig på GLC 250 211 hk. Dessa tre versioner kombineras med nio växlad automatisk växellåda 9G-Tronic.

Som en stor nyhet, Mercedes Det ger för första gången i segmentet SUV en plug-in hybrid version av namnet på GLC 350E 4Matic. I sina tekniska inälvorna, bensinmotor kombineras 211 hk och en annan elektrisk 85 kW (116 hk). Om batteriet är vid full belastning och körförhållanden är optimala, företaget garanterar att stjärnan kan gå in hundra procent eldrift upp till 34 kilometer. Beträffande effektivitetsdata, en medelhög nivå av CO2 av 60 g / km meddelade, medan i termer av prestanda för en högsta hastighet av 235 km / t före acceleration från 0 till 100 km / t (beroende 'boost ') på bara 5,9 sekunder. Ansvarig för att flytta hela hybriddrift våningen är en sju-växlad automatlåda 7G-Tronic Plus.

Mercedes GLC

Chassi och säkerhet

den nya GLC utrustad med standard Agility chassi kontroll med mekanisk fjädring och variabelt dämpningssystem. Eventuellt kan den vara utrustad med systemet flerkammar integrerade luftfjädring och adaptiv dämpning progressiv elektronisk styrning. Beroende på de justeringar som gjorts i systemet Dynamic Select, De kommer att erbjudas upp till fem körprogram (Eco, Comfort, Sport, Sport + och Individual), Som ökar eller minska höjden på kroppen samtidigt spjällen reglera sin justering beroende på omständigheterna. I versioner är utrustade med teknisk pack Offroad, systemet Air kroppskontroll stiger till 50 mm höjden av kroppen och välja en grundläggande tågföring att optimera greppet av hjulen till ytan (parallellt, gör 4Matic systemet resten).

aggregatet säkerhetsteknik Intelligent Drive är i tjänst hos den nya Mercedes GLC. Seriell systemet Kollision förhindrande Assist Plus, guiden sidvind, den automatiska anslutningen av balken och detekteringsanordningen av trötthet och trötthet inkluderar Attention Assist.

Mercedes GLC

Priser Mercedes GLC

- GLC 170 hk 220d 4MATIC: 47,900 euro.

- GLC 204 hk 250D 4MATIC: 49.900 euro.