De bästa bilar och SUV Hall of Shanghai: de kommer!

De bästa bilarna i Hall of ShanghaiDe bästa bilarna i Hall of ShanghaiDe bästa bilarna i Hall of ShanghaiDe bästa bilarna i Hall of Shanghai

Mellan 21 och April 28 firas Auto Shanghai 2017, ett av rummen ledande biluthyrnings inte bara i Asien, men även i världen. Med tanke på den ständigt ökande växande kinesiska marknaden, för alla tillverkare, inrikes och utrikes, söker förekomma med stor nytt ansikte, också ska genomföras mer i denna lukrativa marknad. Inte glömma att Kina är världens största marknad: 2016 han inskrivna 25,5 miljoner bilar, en fjärdedel av världen. Höll presskonferensen, har vi sett de viktigaste bilar som presenteras i år och gjorde ingen besviken. Två koncept, elektriska och stadsjeepar är huvudpersonerna. I slutet av artikeln hittar du en lista över alla nyheter och information.

Kina: elbilar är en realitet

Nyligen har vi i denna rapport boom av billiga kinesiska elbilar. I själva verket har de politiska incitament och begränsningar för marknadsföring av bilar med förbränningsmotorer bara orsakat 2016, Kina sålde nästan 400.000 bilar elektrifierad... mer än i resten av världen tillsammans. Inför detta fenomen, har många tillverkare utnyttjat för att presentera ochn Shanghai sina nya mobilitetskoncept. Många, naturligtvis, men även vissa lokala ... global för att nå Europa.

Och här inkluderar Bet Volkswagen Group. Triply har varumärken visat viktiga begrepp för framtiden. Audi, hans e-Tron Sportback Concept, en sedan elektriska sport som är precis runt hörnet: kommer att anlända i 2019. Med tre elmotorer kommer att ge mer än 400 hk och kan även förutse nya A7 Sportback. Volkswagen Samtidigt presenterar I.D. Crozz, dess elektriska bet format SUV med 4x4 dragkraft, många framsteg inom autonom körning och nästan 600 km autonomi. Det kommer att härleda en produktion bil. skoda, medan presenterar Vision E, ett begrepp som föregriper den första elbilen varumärke och visar mycket likartade proportioner den nuvarande Kodiaq.

Audi e-tron Concept SportbackStjärnor: Citroen C5 Aircross och Mercedes Class S

Tydligt, som ni redan kan se, och i dag i alla klassrum, mycket roll SUV. Faktum är att denna typ av fordon står för och 4 av 10 försäljning i Kina, så det är inte konstigt att de har samlat stora nyheter. Särskilt som den nya Citroen C5 Aircross: den nya kompakta SUV att varumärket kommer att lanseras i Europa på grundval av Peugeot 3008 och med stora nya funktioner som en revolutionerande progressiv hydraulisk fjädring.

Aircross bredvid C5, den nya generationen av japansk SUV med stil, som Lexus NX, eller den första hybrid version känd en av de bäst säljande SUV i världen, som Honda CR-V, De har tagit centrum. Och naturligtvis hade han Mercedes och salonger.

Eftersom att börja med, Mercedes har presenterat den nya generationen är kanske en av de mest avancerade bilarna för tillfället, klassen S. och aldrig besviken. Bredvid honom, också visar ett attraktivt koncept som avancerar alla linjer i sina kompakta terminer. Fler salonger som har sett har varit BMW 5-serie Lång eller VW hybrid plug Phideon.

BMW i8Slutligen, och med vissa sporter som BMW i8 Protonic eller en prototyp bil för Renault F1, vill vi belysa några nyheter som presenteras enbart för den kinesiska marknaden. som den Kia och K2 Cross Pegas, den NIO SS8 (En SUV 7 exklusiva platser för Asien), Acura TLX-L (En prototyp sedan för Kina) eller den spektakulära SUV Chevrolet FNR-X Concept. Sedan lämnar vi dig de bästa bilar och SUV: Klicka på var och en att veta hur det är.

De bästa bilar och stadsjeepar Hall of Shanghai (A till Z)

Audi e-tron Concept Sportback

BMW i8 Protonic Frozen

BMW 5 Serie L

Aircross Citroen C5

Honda CR-V Hybrid

Lexus NX 2018

Lynk & Co 01 och 03 Concept

Mercedes klass S

Mercedes Concept A Sedan

MG i Europa 2019

Renault R.S.2027 Vision

Skoda Vision E Concept

Volkswagen Phideon GTE

Volkswagen I.D. Crozz

Du kanske också är intresserad av:

De bästa bilar och stadsjeepar som kommer att presenteras i 2017

10 bilar och 10 bäst säljande SUV

De bästa bilarna Geneva Motor Show