Opel Mokka LPG är rival Juke skickas till gas

Opel Mokka LPG är rival Juke skickas till gas

den Opel Mokka ökar utbudet av bilar som drivs med GASOL. Som i de flesta av dessa versioner, den Mokka GLP Du kan också köra på bensin. Valet mellan dessa två bränslen ökar autonomi den 1,300km.

Detta alltmer populärt alternativt bränsle Det minskar bränslekostnaden med 40 procent, medan utsläppen är 13 procent lägre jämfört med bensinversionen. Specifikt, när det körs på gasol, Opel Mokka registrerar, i kombinerad cykel, en utsläpp av 124 g / km CO2 och förbrukning av 7,7 l / 100 km enligt tillverkaren. Med dessa siffror möter den lilla SUV euro 5.

Opel betonar att LPG tank, belägna i de ihåliga bakre hjuldelar och med en kapacitet på 34 liter, straffar ingen lastutrymme i bagageutrymmet. den Mokka GLP Det finns nu i spanska återförsäljare av märket med ett utropspris på 23,075 euro (Mervärdesskatt och registreringsavgift ingår).

vår åsikt

Opel Mokka närmar bogserbåten, med 145.000 order hittills, att satsa på gasol som ett alternativ att titta på ekologi. Även i Italien eller Tyskland detta bränsle är ganska bosatte sig i vårt land både ännu inte, trots de 248 stationer som levererar detta bränsle i Spanien. Lägre utsläpp och lägre kostnader nästan halverats, de är fortfarande mer än attraktiva i alternativet tider. Försäljnings tiden utvisa.