Mini Countryman 2017: alla bilder och officiella uppgifter

Mini Countryman 2017 första officiella bildernaMini Countryman 2017 första officiella bildernaMini Countryman 2017 första officiella bildernaMini Countryman 2017 första officiella bilderna

Bara några dagar sedan meddelade vi att nästa mini Ryman plug-in hybrid version skulle komma in och vi inkluderat några bilder med sin kropp klädd i kamouflage. Nu har vi redan har första officiella bilder av Mini Countryman 2017, att klargöra hur den brittiska varumärket idag BMW bana, Det gradvis rör sig bort från begreppet liten bil som gav den födelse.

Mini Countryman 2017: närmare till bidraget SUV

den nya Mini Countryman 2017 är den största och mest mångsidiga modell i 57-åriga historia av varumärket, återigen överstiger Clubman och nu avspeglar betydande framsteg inom rymd, funktionalitet, sportig design och premium-funktioner.

Mini Countryman 2017den nya Mini Countryman 2017 är en 20 centimeter längre än sin föregångare och cirka 3 centimeter bredare. Dess axelavstånd har också utökats med 7,5 centimeter, vilket bör leda till utrymme för passagerare och boot kapacitet, når nu 450 liter. Huvudsyftet med alla dessa förändringar är att få dig närmare den kompakta SUV av premiummärken som Audi Q3.

Mini Countryman 2017: med en picknick bänk

Dessutom kan den nya Mini Countryman nu utrustas med baklucka utrustad med ett öppningssystem helautomatisk. En nyfiken nyhet i stammen, eftersom märket tyder på att denna modell nu kommer att erbjuda ett alternativ som kallas "Picknick bänk", som består av ett tillbehör som är utplacerade från bagageutrymmet och har för två personer.

Utanför Mini behåller huvuddragen i landsman, även om några märk skarpare vinklar är inkorporerade vissa nya strålkastare och utformningen av stötfångare och hjulhus ge det en mer muskulös look. De kommer in i vissa delar redan släppts av andra modeller i den senaste Mini sortimentet, såsom stora runda pekskärm som är ordförande mittkonsolen.

Prova en Mini CountrymanMini Countryman 2017: försäljning i februari

Uppenbarligen, varvid nämnda Mini Countryman plug-in hybrid kommer att vara den viktigaste nyheten, men denna modell kommer inte att missa en brett spektrum av konventionella motorer. variant Cooper kommer att använda en motor 1,5 bensin trecylindrig, med ett utbyte av 136 hk, medan fyrcylindrig 2,0 Cooper S når 192 hk. Alternativ kommer att vara turbodieselmotor som presenterar den 2,0 liters fyrcylindrig, med en effekt av 150 hk i Cooper D och 190 hk i Cooper SD.

Alla serie räkna med en manuell växellåda med sex hastigheter, utom SD Cooper utrustad med en automatisk Åtta-växlad Steptronic, tillval på Cooper Cooper S och D; medan det för andra Steptronic Cooper kommer att finnas sex relationer. Dessutom, AWD all4 Det kan kombineras med alla tillgängliga motorer. Marknadsföra den nya Mini Countryman 2017 ska starta i de största europeiska marknaderna februari nästa, lämnar för senare ankomsten av en ny Ryman John Cooper Works år, vilket sannolikt kommer att montera densamma 2,0 liter turbo 230 hk JCW Clubman.