Land Rover Defender vs Mercedes GLB: de tuffaste SUV i framtiden

Land Rover Defender och Mercedes GLB: Tuffa killarLand Rover Defender och Mercedes GLB: Tuffa killarLand Rover Defender och Mercedes GLB: Tuffa killarLand Rover Defender och Mercedes GLB: Tuffa killar

den SUV Det är civiliserade, kanske alltför. Lyckligtvis Märken som Land Rover och Mercedes-Benz är på jakt efter en ny marknadsnisch, SUV äkta, mer lättsam och ursprungliga förslaget. försäkring du hört Mercedes "baby G"Konceptet Ener-G-Force med stjärnan märke Klass G förväntade framtida scoped mest populära, billigare, sitter på nya gemensamma arkitekturer mer flexibla med sina stränder mer "liten". För att projektet tar form och även om den slutliga produkten kommer att vara mer "konventionell" än väntat, Jag slår vad om att det kommer att bli en frisk fläkt i kategorin. land Rover, Samtidigt har den svåra utmaningen förnya en modell med nästan sju decennier på marknaden, en legendarisk nämna också för specialiserade. Defender och GLB Därför är bilar med både Land Rover och Mercedes låtsas att fortsätta att projicera skuggan av två ikoner bland all-terrain. Hur att anpassa dem till XXI århundradet?

Land Rover Defender: en gruva att utnyttja

Land Rover är redan i full industriell expansion. Gruppen är för närvarande att höja en ny fabrik i Slovakien för att stärka 150.000 enheter per år produktionskapacitet -i en andra fas som kommer att fördubblas kapacitets, där Defender kommer att stiga ur askan. Allt tyder på att denna legendariska modellen kommer att behöva lämna Solihull (England) "hans fabrik"Där märket var tvungen att tillgripa aluminium på grund av bristen på stål tid. Kuriosa i livet, när Land Rover är idag en av de mest erfarna tillverkare av lätta material, Defender framtiden kommer att reagera på andra behov.

Å andra sidan, framtida generation Land Rover Defender Det kommer inte längre att inneslutas i gruvor och dörrar vidöppen för en ny publik. Det kommer inte längre att vara en tuff bil och relativt enkel, men kvickt, mångsidig och mycket mer pragmatisk. Och nej, det är inte på väg att förändra en Range Rover Evoque, men Försvarare nytta av dess komponenter. Defender utan att reducera en kan inte förstå utan kort modell, en lång, en pick-up: Ett ännu mer unik skalbar utbud och varje version. Ovanför honom, märket display en katalog över versioner och tillbehör för att anpassa, Land Rover men många överraskningar upp sin ärm som sakta river upp långsamt. Det finns redan prototyper rullar, ser den bästa möjliga kompromissen mellan vägar och åkrar, robusthet och "användbarhet", men tills 2018 produktion startar inte.

Mercedes GLB: upp till sju sittplatser och valfria reduktiva

Något före Land Rover Defender kommer Mercedes-Benz kommer redo att "slå ett ackord" av sina fans, eftersom som Land Rover-modellen, Mercedes GLB har också en katalog över anpassningar att ge en hög visuell påverkan på kroppen, många av dem söker att kontinuitet med den ikoniska klass G. tekniskt Det kommer att bli mycket mer än en transformation Mercedes GLA eller MPV B modeller som delar många mekaniska komponenter, även om varumärket utvecklas dess front-drive arkitektur, bas den GLB anpassa för att möta den andelen människor som om du använder SUV att gå ut och kräva ut det mesta av det på fältet, utöver deras dagliga vardag. Så det verkar mer än sannolikt att ha en GLB off-road paket med att minska -Troligtvis med Magna Drivlina som teknisk ansvarig, högre fjädring, specifika hjul och avslutade med en annorlunda stötfångaren. Det kommer också att ledade kroppar med olika längder och axelavståndet som resulterar versioner av fem och sju säten.

Du kanske också är intresserad av:

Land Rover Discovery 2017, priser för Spanien

Så är utbudet av Land Rover SUV

Det är Mercedes SUV sortimentet