Volkswagen T-Roc: første video og bilder av den nye Golf SUV

Volkswagen T-Roc: flere bilder, data og video første SUVVolkswagen T-Roc: flere bilder, data og video første SUVVolkswagen T-Roc: flere bilder, data og video første SUVVolkswagen T-Roc: flere bilder, data og video første SUV

selv i dag Volkswagen viser bare hans neste SUV T-Roc med kamuflasjedrakt, Vi kan nå vise vår illustratør Schulte faktisk hvordan vil den nye modellen. Basert på den MQB plattformen VW Gruppe, det samme som det framgår Ateca Seat og Skoda ny Karoq som konkurrerer, dette nye kompakte SUV måler 4,22 meter lenge ... nesten det samme som en Golf, men sørge for at merkevaren er ikke et derivat, men en egen modell.

Et par uker på en pre-set kroppen og kamuflert siden kunne prøve nesten utelukkende, og den nye Volkswagen T-RocI denne linken finner du all informasjon. Men det er nå Volkswagen selv som publiserer en video der, godt kamuflert, lærer oss hvordan denne nye veien hjulet T-Roc, og Hvordan er off-road ferdigheter. Ikke gå glipp av det, fordi det er ment å være en av de selge store SUV de neste årene. Her kan du se videoen.

Volkswagen T-Roc: kommer i november

Vi kan også bekrefte at Nye Volkswagen T-Roc treffe markedet denne høsten, spesielt i måneden november. Og det vil gjøre på en avledning også grunnlaget som utviklet Audi Q2. Men hvordan gjør denne nye modellen bringer sant? La oss se.

For det første har vi veifølelse og den nye Volkswagen T-Roc SUV som en svært smidig, lettkjørt og morsom. Følg linjen merket for eksempel ved Ateca Seat i form av dynamikk, men også i form av praktiske. Som Ateca selv eller som den nye Skoda Karoq, to ​​modeller noe lengre, men det vil bli også en av de mer funksjonelle alternativer i sin klasse.

VW T-Roc konseptmed en nivåer av habitability har vært svært bemerkelsesverdig, merkevare kunngjør en koffert for Volkswagen T-Roc å være rundt 400 liter kapasitet. God praksis løsninger også følge en stor teknologisk byrde, hvor ingen mangel på nyere systemer driver bistand og all tilkobling tilgjengelig i multimediesystem og infotainment.

Volkswagen T-Roc: motorer

Made in Portugal Palmela anlegget, treffe nye Volkswagen T-Roc markedet med en omfattende og spennende utvalg. Bensin vil åpne fordelen av en 1,0 TSI motoren 3 sylinderen 115 hk, som vil følge en ny 1,5 TSI med 150 hk og frakobling system sylindrene 2,0 TSI 190 hk variant som en stopper ovenfor.

VW T-Roc: testallerede diesel, den nye Volkswagen T-Roc fokusere sitt tilbud på kjente motorer 1,6 TDI 115 hk og toppen 2,0 TDI 150 hk. Selv om utgangspunktet, etter størrelse og kategori, kan du forestille deg at dette nye SUV selges kun i versjoner av forhjulsdrevne (som de fleste, og konkurrerer nå), sett den nye videoen utgitt av Volkswagen og der han snakker om sin gode offroad ferdigheter, er lett å tenke at noen versjonen vil komme med 4Motion firehjulsdrift. I alle fall i noen få uker vil vi vite all informasjon og tekniske data.

Du kan også være interessert i:

Alle nye biler og Volkswagen planer

Kodiaq vs Skoda VW Tiguan

Volkswagen revolusjonerer kaldstart