New General Motors Ecotec motorer

New General Motors Ecotec motorer

kjempen General Motors annonserer en stor mekanisk offensiv med den nye familien Ecotec motorer lav sylinderen, totalt elleve nye bensinmotorer tre og fire sylindre og, i de fleste tilfeller ty til turbolading av turbolader. Som for forskyvning eller forflytning vil være mellom 1,0 liter og 1,5 liter med områder makt blant 76 og 167 CV. Noen av disse motorene vil også bli montert i biler med hybridteknologi eller versjoner Bifueldesignet.

Med denne nye Ecotec motoren familie, General Motors sier det vil tilby en effektiv, robust, pålitelig og svært raffinert kjøre propeller markedet. Konstruert i henhold til fremgangsmåter modulær arkitektur, USA gigantiske hevder også at gjennomføringen av hver av disse motorene er tilgjengelige i nesten et hvilket som helst kjøretøy, og gjør det mulig å redusere produksjonskostnadene.

Den første av disse nye motorer Ecotec I nettopp gitt Opel Adam, nemlig en tresylindret 1,0 Turbo effektnivåer på 90 og 115 hk. Chevrolet Cruze 2015, hvis offisielle Presentasjonen vil finne sted i slutten av 2014 og i første omgang vil være en av de nye stjerne biler Generelt Motorsykler til det kinesiske markedet, vil være en annen bil som snart vil montere Ecotec motorer, nemlig en 1,4 Ecotec Turbo fremskritt firesylindret 150 CV pluss en 1.5 atmosfærisk omtrent 114 hk.

General Motors Ecotec-motorene er produsert i fem ulike planter (Kina, Ungarn, Mexico, Sør-Korea og USA). GM planlegger å produsere mer enn 2,5 millioner motorer per år fram til 2017. I år er det anslått at opptil 27 biler i gruppen kan tilby disse Ecotec motorer.

Du kan også være interessert

- Adam Opel, med ny motor 1.0 Turbo ECOTEC

http://www.autopista.es/novedades-coches/articulo/opel-adam-nuevo-motor-tricilindrico-gasolina-turbo-99154

- Focus 1.0 EcoBoost-, den grøn bensin

http://www.autopista.es/novedades-coches/articulo/ford-focus-ecoboost-100cv-99gco2-95580