Smart fortwo och forfour 2017 effekt: urban elektrifiering

Electric Smart: Smart nuvarande komplett utbud elektrifieradeElectric Smart: Smart nuvarande komplett utbud elektrifieradeElectric Smart: Smart nuvarande komplett utbud elektrifieradeElectric Smart: Smart nuvarande komplett utbud elektrifierade

Smart har presenterat de första bilderna och de första tekniska detaljerna i sin nya versioner effekt, vi kommer att se inom kort i Paris Motor Show och kommer att nå den europeiska marknaden i början av 2017.

De tre modellerna fortwo, fortwo cabrio och forfour eldrift, införliva en elektrisk motor beläget på bakaxeln, 83 hk och 16,3 mkg, som matar en Litiumjonbatteri av 17,6 kWh kapacitet. Smart meddelar intervall av 160 kilometer för fortwo och 155 för forfour och fortwo cabrio. den maximal hastighet det är 130 km / t. den Smart fortwo accelererar 0 till 100 km / t på 11,5 sekunder och cabrio och forfour i 11,8 och 12,5 sekunder respektive. Transmissionen är fixerad, enda relation, utan växlingar, och är den elektriska motorn själv, vända dess rotation, vilket "enheter" omvänd. den överföring fabrik partner Renault i Frankrike.

I länder som USA och Storbritannien, med strömförsörjningen på den offentliga de har, desto ny Smart De kan helt ladda batteriet 2,5 timmar, vilket är halva tiden av den tidigare modellen. i Tyskland, minska laddningstiden kommer att vara den 40 procent en vanligt eluttag. till 2017, Smart Du kommer att ha en färdig extern laddare, Det kommer att erbjuda som tillbehör, med vilken du kan ladda batteriet 45 minuter.

Smart fortwo elektrisk

den Smart elektriska räknas, som termiska versioner, en körprogram ECO. Där så är lämpligt, utöver att variera svarskurvan av gasspjället, elektrisk Smart De begränsar deras maximala hastighetsökning elasticitet kinetisk energi (rörelsen av själva bilen) för att släppa på gasen (den elektriska motorn blir en generator funktion) och även hantera effektivt våra avsikter acceleration och bromsning, till trafikkontroll Föregående av frontal radar.

ny Smart elektriska de kan vara bättre hanteras och har fler funktioner än tidigare modeller från smartphone, tablett eller pc styra åtkomst hemifrån eller vår arbetsplats. Det kan kontrollera tillstånd hans batteri, aktivera ladda mest gynnsamma scheman, justera den inre temperaturen vid tidpunkten för vår avresa hemifrån, etc.

Smart fortwo elektrisk

den bild av Klockor instrumentbrädan har anpassats i alla tre fallen till sina egna specifikationer, med specifika displayer att informera oss om status batteri, process belastning, etc.

en "elektriska" grön för det intyg om säkerhetsfunktionen Smart Det är också typiskt för den nya elektriska versioner kan du välja alla färger och kombinationer duotone av Smart konventionella och linje anpassa Brabus.