Nye Volkswagen Tiguan 2016: vi har allerede smakt!

Volkswagen Tiguan 2016, første testVolkswagen Tiguan 2016, første testVolkswagen Tiguan 2016, første testVolkswagen Tiguan 2016, første test

Hva gjør det så vellykket i Volkswagen Tiguan? Sikker på at du tenker på enkel tilgang en høy kjørestilling og god ytelse for daglig bruk. Du er ikke helt galt. Det som er klart er at utforming Det er forkastet fra listen.

Dermed blir Nye Volkswagen Tiguan 2016 kan bli enda mer vellykket hvis mange fans SUV ville ikke ha kvalifisert deres utseende av formell, konservativ. Og hva med den nye? Nå er det basert på brettelinjen og kanten oppdatert allerede innført Volkswagen Golf og Volkswagen Passat, men fører til en robust front. Ingen marked forsker ville våge å kvalifisere denne "ser" lovende.

2016 Volkswagen Tiguan trunkDen andre generasjonen av Volkswagen Tiguan har mer allsidighet

Det er noe annet som bryter med forventningene i denne andre generasjon Tiguan som vil hjelpe deg å bli en bestselger: igjen, har utviklerne økt praktisk og har kommet tapt. Således støtte av baksete rad det kan svinges fjernkontroll. I tillegg er bagasjerommet Volkswagen Tiguan Den har dobbel bunn ganske rimelig. Den bakre sete har en avstand på 16 eller 18 cm, ryggvinkel, som i den forrige versjonen, er justerbar. den bagasjerom Det har nå 520 liter kapasitet 1655 liter hvis helt avtar baksetet.

Disse vil være de viktigste argumentene som vil tiltrekke seg nye kunder. Men hvem har allerede kjørt en Volkswagen Tiguan, du vil føle deg hjemme igjen. Fordelingen av kontroller forblir den samme, selv om det har vært noen redesign på instrumentpanelet, heldigvis. De viktigste funksjonene er også bevart. ¿Manageability? jeg fikk.

Vokswagen Tiguan 2016, med mye komfort

Hva gjør Volkswagen Tiguan 2016 Spesial i klassen tilkobling er ikke mulig å integrere smarttelefoner og tabletter, den induktive last-enheten eller elektroniske tjenester, siden andre produsenter og tilbud. Nei, er det bemerkelsesverdig ting sin unike engasjement brukervennlighet og komfort. hans tre-sone automatisk klimaanlegg, komfortable sitteplasser, det akseptabelt forbruk, god lydisolasjon, brukervennlighet og gjøre plass kombinere Volkswagen Tiguan en følgesvenn av ikke ubetydelig turen. Takket være en lengre akselavstand, baksetepassasjerene nyte et sete kne rommet tre centimeter høyere. Selvfølgelig betyr dette en økning i størrelsen på bilen. Men Han har mistet over 50 kg i forhold til forgjengeren.

Volkswagen Tiguan 2016 aksjonVi insisterer: den Volkswagen Tiguan 2016 gjør livet enklere. Du kan automatisk inkludere åpne og lukke bagasjerommet med en flick av foten. O folding passasjersete for transport av langstrakt last. Laste munningen av stammen er ganske lav. Det har egentlig lite å gjøre med ekte ideen om en SUV, men det er en svært avansert bil. Og endringen var nødvendig i dette segmentet kan sees: den SUV De må nærme seg praktiske Flerbruks og komfort biler med karosseri familie og være mer lett å oppnå lavere drivstofforbruk.

Volkswagen Tiguan 2016: god trekkraft og støtte

Få mennesker ser på Volkswgen Tiguan 2016 bil utvikler seg godt i vanskelig terreng, bortsett kanskje bønder i fjellområdene. Men Volkswagen sier eksplisitt at versjon Tiguan med 4MOTION dette er elleve millimeter høyere at versjon forhjulsdriften, Det gir en front 'Offroad' og angrepsvinkel det er 25,6 grader i stedet for 18,3 av forhjulsdrift. Men for fremtiden kjøperen av dette SUV vil det være mer interessant enn versjonen med firehjulsdrift har en slepekapasitet på opp til 2500 kg, med en ekstra kostnad på 340 euro. Men det som virkelig det bedre 4x4-versjon er din grippability i glatte overflater, med en betydelig økning i sikkerhet. Og på grunn av dette Volkswagen understreker dette: en knapp på midtkonsollen driver aktiv kontroll 4-Motion og endrer driften av koblingen array.

den Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 4Motion det har fire kjøremoduser: OnRoad, Offroad, Offroad Snø og individuelle. I den første testen, i Nord-Sverige med Tiguan med piggfrie vinterdekk, oppnår bilen et meget godt grep på snø og is. Fremfor alt, forbedrer Snømodus betydelig stabilitet på flate veier.

Som sin forgjenger, den nye Volkswagen Tiguan 4Motion fungerer som en forhjulsdrevet i hvilken, når det er nødvendig og det er nødvendig, sender dreiemoment til bakakselen. omtrent sensorer De er ansvarlig for å avgjøre hvor mye hjelp er nødvendig til enhver tid og overføre ordre til oljepumpe, som sender trykket til disken pakke og dette øker trekkraft på bakhjulene. Så mye, at SUV du kan kjøre på isen med ESP avslått uten problemer.

En 2,0 TDI Diesel, meget velegnet for VW Tiguan

For utgivelse i slutten april i Tyskland (mai i Spania), den Volkswagen Tiguan 2016 Det vil bli tilbudt i to varianter: en med 2,0 TSI bensinmotor 180 hk og som har ført oss: To-liters TDI og 150 CV. Sistnevnte er vist som en hyggelig følgesvenn på glatte veier, distribuerer dreiemoment jevnt og dispenserer valgfritt DSG og flott harmonerer fremdriften av bilen.

Du kan også være interessert

- Volkswagen Tiguan 2016, fra 29.560 euro i Spania

- Volkswagen Tiguan 2016: nye SUV vil være herre kjøp

- 2016 Volkswagen Tiguan foran Kia Sportage 2016