Audi A5 2016: en hel del teknik, effektivitet och sportighet

Audi A5 2016: en hel del teknik, effektivitet och sportighet

2016 stor bil kommer lastat med nya bilar premiär på nästan alla fronter (se funktion alla nya bilar från 2016). Audi är en av de bilmärken som lät planerade lanseringar, bland annat nästa generation Audi A5 och opublicerade Audi Q1.

i 2016 Audi A5 design har aktivt deltagit och tidigare chef för Volkswagen Group Design, Walter De Silva. Denna bildesign guru säger "visuellt Nya Audi A5 kommer att vara mer åtskilda från Audi A4 vad som varit hittills. Jag har försökt att ge en mycket mer personlighet, med en sportigare sedan riktning utan att förlora familjen likhet". Audi har bett viss differentiering och det är vad vi ser i den slutliga versionen på Geneva International Motor Show 2016.

Audi A5 Cabrio 2016Audi A5 2016 audi hundra procent

Enligt bilder av Autopista tillgängliga, kan vi betrakta Nya Audi A5 2016 som en ännu sportigare Audi A4, men med flera utmärkande detaljer. När det gäller en Audi A4 ökar kylargrillen och låg på marken. Design Nya Audi A5 2016 Det verkar logiskt evolution Audi Quattro Concept presenteras i Paris Motor Show 2010 men med en starkare tredje volym och en mindre aggressiv och kan reserveras för RS5 versionen kommer att ha front.

2016 Audi A5: Sportback, Coupé och Cabrio

den Nya Audi A5 kommer att ge de tre befintliga organ, med coupe, den nu traditionella Sportback fyrdörrars och Cabrio. Allt de föddes ur MLB Evo plattform, som hittills använts i de nya generationerna av Audi A4 och Q7. Avsedda för fordon längsgående frontmotor och främre eller Quattro dragkraft tar MLB Evo namnet för att skilja sig från MLB idag använder A5, A6, A8 och Q5. Denna förändring i struktur gör det möjligt att dela all teknik redan visat A4 och Q7. den Audi A5 Cabrio hålla dess tak elektrisk duk, helt kassera en eventuell förändring till plåttak; Anledningen är klart, förutom elegans duk, Audi Det ser till att hålla baksätet och en kapacitet på mer värdig trunk med taket öppet.

2016 Audi A5 CoupéAudi A5 2016, deras motorer

en plug-in hybrid version Det kommer att vara riktigt i Nya Audi A5 2016, men inte från tidpunkten för lanseringen. Tillkännager ett hundra procent elektrisk självständighet 50 kilometer, kan vi se många av deras liknande egenskaper i den nyligen införda e-tron version av Audi Q7, som själv bär quattro systemet med mekanisk överföringsträdet.

Offer motorer initial 2016 Audi A5 Det kommer att bestå två bensinmotorer och två diesel, med olika effektinställningar. Så vi har 1,4 TFSI med 150 hk och 2.0 TFSI med 190 och 252 hästar i bensin. Till dessa ska läggas den förväntade version RS som kommer att slå sina konkurrenter i Mercedes och BMW. Sin image hade redan ett genombrott i prototypen Audi RS 5 TDI, som kommer att födas den första i serien RS Diesel; de 3,0 TDI funktioner som har lagt tredjedel elektrisk turbo att nå de 385 hästar. Vi får vänta och se hur ärendet utvecklas "Dieselgate" för att se om denna modell så småningom kasseras eller inte.

När det gäller dieselmotorer standard 2016 Audi A5 Det var ursprungligen gripa 2,0 TDI i versionerna 150 och 190 hästkrafter och 3,0 TDI 218 och 272 hk. Ingen brist Ultra versioner eller quattro systemet, Utöver de dubbla kopplingslådor S tronic och momentomvandlare Tiptronic.

Du kan också vara intresserad

- Lexus RC, en sport coupe den mest exotiska

- BMW 4-serien, tekniska data och priser

- Mercedes klass C, är det nya riktmärket i salonger?