Bil schema och nya SUV av Renault och Nissan 2017

Alla lanserar Renault och Nissan 2017Alla lanserar Renault och Nissan 2017Alla lanserar Renault och Nissan 2017Alla lanserar Renault och Nissan 2017

Håll i dig, för om du trodde att med ankomsten av sommaren utgivningsschemat för detta 2017 varumärken du är mycket fel det frös. För några dagar sedan visade vi alla planer Hyundai / Kia i år; nu, Alliance spelar Renault / Nissan, som också lägga till en ny bil eller ett nytt varumärke, som ni vill se. Vi talar, naturligtvis, Alpine retur. Vid sidan av denna spektakulära sport också komma under de kommande månaderna några av de viktigaste nya modeller grupp, såsom Qashqai eller Captur. Men det finns mer ...

Renault Scénic och Mégane Hybrid Assist (Out Now)

Här kommer förväntade hybridvariant mikro ny Renault Scénic och Mégane. I den, är associerad med motorn Diesel 1,5 dCi figur drivmedel elektriska som han är i stånd att tillhandahålla arbetskraft till drivkedjan, när accelererar; och när inte fungerar som startmotor och generator. Den mekaniska konfiguration ger 110 hästkrafter och krav 48 volts elektriskt system. En mycket intressant version för båda modellerna.

Renault Scénic och Grand ScénicRENAUL Captur (juni)

En av de Mest sålda liten SUV marknaden, Renault Captur, fas 2 öppnas eller, vad är densamma, en restyling. Bland andra bidrag kommer den nya modellen formade strålkastare C ha rysk version av Dacia Duster kallas Kaptur med K. också ha ett panoramatak av glas. Kanske dessa förändringar kan åtföljas senare av en starkare motor och en svag omkonstruktion av instrumentbrädan, vilket ger plats till R-Link 2-systemet i vissa versioner. En bil som vinner.

Renault Koleos (juni)

En av de stora innovationerna, och kanske den mest efterlängtade Renault för återstoden av 2017 är den nya Koleos. Glömma den tidigare modellen med samma namn. den nya når denna sommar med hjälp av CMF C / D-plattform Renault / Nissan Alliance, kommer att mäta 4,67 meter lång och dess inre har 5 platser. Det kommer också att ge en riktig progression kapacitet off-road tack vare en fri höjd än 21 centimeter. För alla länder utom Kina, kommer den att tillverkas i Korea i Busan fabriken, där kommer en rad motorer mellan 130 och 177 hk.

Renault KoleosRenault Espace (juli)

Även om inte så länge sedan släpptes ut på marknaden, den nya Renault Espace kommer tiden för första restyling eller förnyelse. Årsmodell 2017 version släpps, med smärre kosmetiska förändringar en ny 225 hk 1,8 motor kraft med vilken den kommer att ersätta den nuvarande 1,6 TCe 200 hk är nu den övre delen av intervallet. En relativ referens.

Nissan Micra (Out Now)

De kommer ut på marknaden de första enheterna av den nya generationen av Nissan Micra. Den populära verktyget kommer helrenoverats och har varit finalist årets Årets Bil i Europa 2017. debuterar en ny plattform för att dela framtiden och helt New Renault Clio, Micra idag presenterar en mycket attraktiv design, en mycket mer europeiskt tillvägagångssätt i sortimentet och finish och större dimensioner.

Nissan QashqaiNissan Qashqai (sommar)

Gör plats, är det dags att uppdatera en av de mest framgångsrika modellerna på marknaden och bästsäljande SUV klart i Spanien. Ja, Nissan Qashqai förnyas. Och det gör, hur skulle det kunna vara annorlunda, vilket ger större teknisk börda, bättre säkerhetsutrustning, förbättrad aerodynamik, en interiör mer noggrant och med nya ytskikt och en ny adress och suspensioner tuning. När det gäller motorer inga ändringar annonseras på deras Diesel och bensinområdet. Det är bra referens.

Nissan Leaf (dec)

den Electric Nissan Leaf fortfarande en all standardteknik för den japanska märket. Därför är det den första att montera Propilot nya systemet närmandet av japanska märket till autonom körning... men även utan möjlighet till byte av körfält. Vi får se redan mycket sent på året att förutse nya rörlighet.

Alpine A110Alpine A110 (okt)

Det är här. Alpine tillbaka slutligen med en slående coupe storleken av en Audi TT, med extremt lätt kärnmotor, och stark downforce. Upp till 1,955 fans kommer att kunna göra en reservation begäran om var och en av de enheter som ingår i "Première Edition", en begränsad serie av exklusiva finish den nya A110. En specifik applikation på webbplatsen för Alpine (www.alpinecars.com) ger tillgång till en webbplats som kommer att ge tillgång mot betalning av 2,000 euro i reserv, en av enheterna och välja serienumret från 1 till 1955 tillgänglighet, som kommer att leda mittkonsolen ingraverat på en plakett. De första leveranserna är planerade till slutet av 2017, med Frankrike priset bör vara mellan 55.000 och 60.000 euro.

Du kanske också är intresserad av:

Renault Captur vs Opel Cross X, vad som är bättre?

Renault Scénic, Mégane ST eller Kadjar: SUV, minibuss eller familj?

Så kommer den nya Renault Mégane R.S.