Topp 500 bilforhandlere i Spania

Topp 500 bilforhandlere i Spania

Hvis du er tenker på å kjøpe bil, Du kan ikke gå glipp av denne rapporten vi detalj i dag. detaljert analyse mellom motorveien og Statista har blitt valgt for første gang i vårt land 500 beste bilforretninger Spania, som de vil bli anerkjent som det beste alternativet å kjøpe en bil.

Denne forskjell er et resultat av realiseringen av enmplio studie for å vurdere kvaliteten oppfatningen av bil utsalgssteder, enten autoriserte forhandlere eller uavhengige kjøp. For å gjøre dette, bladet Statista motorveien og har utført over 20.000 vurderinger både sluttbrukere og fagfolk, blir vurdert aspekter såsom råd mottas, bud, priser, total kundetilfredshet og levering av tredje å anbefale utsalgsstedet.

av 500 forhandlere, nesten en poengsum kan vise til å ha mottatt en Merk fremragende. men giveren "10"Par dyktighet, ifølge respondenter for Highway og Statista, i fellesskap av Andalusia, spesielt i Motril. Automotive House, offisielle service Volkswagen siden 1995 i Granada, Det er den eneste som har fått høyest vurdering av vår studie.

Den fullstendige listen over de 500 beste forhandlerne er publisert i tidsskriftet Autopista nummer 2991, som har gått på salg 17. januar, og du kan konsultere fullt, og samfunnet ved samfunnet, i følgende link vist nedenfor:

forhandlere Topp 500 biler Spania