Infiniti QX30 nye priser fra 39,990 euro

Hyundai QX30, Q30 i crossover versjonHyundai QX30, Q30 i crossover versjonHyundai QX30, Q30 i crossover versjonHyundai QX30, Q30 i crossover versjon

Selv om det har regnet siden vi kunne se på Geneva Motor Show 2015 konsept versjon, og snart vil det bli et år med ankomst kompakt bror, Q30 Infiniti, crossover-versjonen endelig kommer i forretningene. I øyeblikket bare gjør 2.2 Diesel motor 170 hk, den AWD av multiplate clutch, i stand til å sende opp til 50 prosent av dreiemoment til bakakselen, og automatgir styrt direktekoblings 7-hastighet, med manuell håndtering både hendelen og kammene ligger bak rattet.

Vi blir fortalt fra Infiniti Spania, på kort og mellomlang sikt ikke er ment å tilby andre kombinasjoner, for eksempel 2,0 turbo bensin 208 hk tilgjengelig i andre markeder som USA. Ja, du kan velge mellom to utførelser: Premium eller Premium Tech. Den første delen i 39,990 euro, konto i sin serie med navigasjonssystem med berøringsskjerm 7", dagtid LED frontlykter og tåkelys, lys og regnsensor, rygge kontroll og hastighetsbegrenser, 7 kollisjonsputer blant annet som kne- seter oppvarmet, varselskiftesystem kjørefelt, frontkollisjon og alarm. den Premium Tech, som det krever en utlegget på 4.600 euro, med en mengde 44.500 euro, blant annet legger adaptive frontlykter ført med automatisk veksling mellom høy og lav lykter, av stemmegjenkjenningsmodus bryterdrivnøkkel handsfree elektriske seter, rygge kamera og aluminium setter inn.

Infiniti QX30 The avledet fra Q30, som igjen dele plattform med Mercedes Benz mekanisk klasse A og GLA. Når det gjelder kompakte er 40 mm høyere mens presentere krom barer på taket, hjulkasser og sideskjørt plastgranulat og krom innsatser i støtfangerne for å gi deg en eventyrlig luft. I likhet med sin bror, Det er produsert i Norsk anlegg Sunderland.

Du kan også være interessert

Infiniti Q30, duftende GLA

Test Mercedes GLA 220 CDI 4Matic

Infiniti QX30 Concept