BMW 2-serie Gran Coupé till salu 2017

BMW 2-serie Gran Coupé till salu 2017

Under de senaste Guangzhou Motor Show (Kina) 2015 BMW presenterade prototypen BMW Concept Sedan Compact, en avsiktsförklaring om vad slutgiltig BMW Gran Coupe Serie 2.

Efter dra de har Audi A3 Sedan och Mercedes CLA, BMW går vidare och vill inte vara frånvarande i denna kamp för att bli bäst premie saloon bil med kaross (sedan) härledd från en kompakt bil segment C.

Traditionellt har BMW alltid baserade produktkommunikation i en sportig och en struktur longitudinell motor bakre driv som främsta försäljningsargument. Nu saker har förändrats. Bland dess produkt har gått scenplattformsversioner tvärgående frontmotor och framhjulsdrift, och med tanke BMW 2 Series Active Tourer och Gran Turismo, Förutom BMW X1 och Mini Clubman. Den använder denna plattform även för BMW 2-serie Gran Coupé, varigenom längsgående framdrivning och motorer är för BMW 1-serie och BMW två serie Coupe.

BMW 2-serie Gran Coupé, engagerad utrymme

I fallet med BMW 2-serie Gran Coupé, en av de största fördelarna med att göra en fyrdörrars coupé med den nya arkitekturen är att kunna erbjuda bagageutrymme mer än värdig och en interiör med frånvaro av överdrivna teoretiskt central tunnel, eftersom det finns en växellådshuset. Således upprättar en fyrdörrars kroppen med en interiör utformad för fem åkande.

När det gäller motorer som kommer att driva BMW 2-serie Gran Coupé, är inte officiellt definierat område av mekanik som kommer att erbjuda, men bara titta på vad som erbjuds i dag, med versioner i bensin och diesel tre- och power fyrcylindrig som sträcker sig från 136 till 231 hästar i bensin och 116-190 hästkrafter i Diesel. utesluter inte en möjlig BMW M Motorsport sport version men skulle med tanke på den mekaniska konfigurationen vara mer som en yta som modell radikal; Det är vad de är och BMW 2 Series Coupe och Cabriolet.

Du kan också vara intresserad

- BMW M2 Coupe, sportig essens ren BMW M

- BMW 2 Series Gran Turismo, BMW sju säten

- BMW 2 Series Active Tourer priser och tekniska data