Nye Volkswagen Golf 2017, på salg i november

Nye Volkswagen Golf 2017Nye Volkswagen Golf 2017Nye Volkswagen Golf 2017Nye Volkswagen Golf 2017

Volkswagen har nettopp annonsert at fra november vil det bli en ny Golf på markedet. Den nåværende generasjonen (Golf VII) bli utsatt for en ansiktsløftning som skulle svare på to eller tre år igjen til det er helt fornyet, slik at 2017-modellen ikke vil være helt nye. The Golf VII er til stede siden 2012 så det er vanlig å ha en ansiktsløftning etter tre eller fire år, for å bli erstattet etter seks eller syv år, avhengig av kommersiell suksess. Dette forventes å vite Volkswagen Golf VIII i 2018 og inntil den kommer, vi har fortsatt en god generasjon markedet.

Som vanlig på Volkswagen, kosmetiske endringer er ikke radikal. Wolfsburg merkevare er preget av ikke risiko i design ved hver endring og at til tross for lenge det er en innovativ teknologi på innsiden. denne gangen filosofi opprettholdes og se en estetisk oppgradering som kostnadene varierer Golf VII Hvis du ikke er en connoisseur modell. Retusjerer de to støtfangere med minimale justeringer, tilpasning til nye design foran og bak linser, hvor LED-teknologi blir mer fremtredende. Grillen tilpasser seg også til den nye endringen, med ulike utførelser avhengig av den mekaniske versjonen.

Volkswagen Golf 2017

Inne i nye Golf finne en større berøringsskjerm mye som visningen på Golf R Concept Car Touch Konsept presenteres i år. En lysreflekterende elementer av interiør tilsettes for første gang Volkswagen ett moderne gestiske kontrollsystem fører og forsetepassasjer, som vi antar vil være et alternativ. Med denne enheten vi kan styre ulike funksjoner i bilen, og multimediasystem, telefon eller air condition med stemme og fakter uten å røre noen av knappene.

Om store nye motorene er forventet. GTE og GTI-versjoner opprettholdes, i tillegg til diesel, R og ny bensin i tre og fire sylindre. Husk at Golf er den eneste modellen på markedet som har bensin, diesel, gass og hybrid versjoner hundre prosent elektrisk.

Du kan også være interessert i:

Toyota Prius vs VW Golf GTE: på jakt etter den beste hybrid

VW Golf GTI Day: den store feiringen av 40-årsjubileet for Golf GTI

Honda Civic vs VW Golf: sorg kompakt 2017

Volkswagen lanserer ny Golf R360S, med 360 hk!