Nya Volkswagen Golf 2017, till försäljning i november

Nya Volkswagen Golf 2017Nya Volkswagen Golf 2017Nya Volkswagen Golf 2017Nya Volkswagen Golf 2017

Volkswagen har just meddelat att november kommer det att finnas en ny Golf på marknaden. Den nuvarande generationen (Golf VII) underkastas en ansiktslyftning som skulle svara på två eller tre år som återstår tills den är helt förnyas, så att 2017-modellen inte kommer att vara helt nya. Golf VII finns sedan 2012 så det är vanligt att ha en ansiktslyftning efter tre eller fyra år, bytas ut efter sex eller sju år, beroende på dess kommersiella framgång. Detta förväntas känna till Volkswagen Golf VIII 2018 och tills det kommer, vi har fortfarande en bra generation marknad.

Som vanligt vid Volkswagen, kosmetiska förändringar är inte radikal. Wolfsburg varumärke kännetecknas genom att inte risk i design vid varje förändring och att trots länge det finns en innovativ teknik inuti. Den här gången filosofi upprätthålls och se en estetisk uppgradering att kostnaderna skiljer sig Golf VII Om du inte är en kännare modell. Retuschera de två stötfångare med minimala justeringar, anpassa sig till nya konstruktioner främre och bakre linser, där LED-tekniken blir mer framträdande. Grillen anpassar också till ny förändring, med olika mönster beroende på den mekaniska versionen.

Volkswagen Golf 2017

Inne i nya Golf att hitta en större pekskärm ungefär som syn på Golf R Concept Car Touch Concept presenteras i år. En ljus inslag av inredning läggs till för första gången Volkswagen en modernt gestural styrsystem förare och framsätespassagerare, som vi antar kommer att vara ett alternativ. Med den här enheten vi kan styra olika funktioner hos fordonet, och multimediasystemet, telefon eller luftkonditionering med röst och gester utan att behöva röra några knappar.

När det gäller stora nya motorer väntas. GTE och GTI versionerna upprätthålls, förutom diesel, R- och nya bensin i tre och fyra cylindrar. Kom ihåg att Golf är den enda modellen på marknaden som har bensin, diesel, gas och hybrid versioner hundra procent elektrisk.

Du kanske också är intresserad av:

Toyota Prius vs VW Golf GTE: på jakt efter den bästa hybrid

VW Golf GTI dag: det stora firandet av 40-årsdagen av Golf GTI

Honda Civic vs VW Golf: sorg compact 2017

Volkswagen lanserar nya Golf R360S, med 360 hk!