Nissan KICKS: en ny SUV mellan Juke och Qashqai

Nissan Kicks, en annan ny SUV JapanskaNissan Kicks, en annan ny SUV JapanskaNissan Kicks, en annan ny SUV JapanskaNissan Kicks, en annan ny SUV Japanska

redan avtäcktes officiellt lanseringen planen nya SUV Nissan Kicks, en modell som kommer att hjälpa den japanska varumärket fortsätter att täcka det dagliga ökande efterfrågan på sådana fordon över hela världen. Börja sammanföll med firandet av de olympiska spelen i Rio, Kicks Nissan kommer debut i Brasilien Detta kommande augusti, men redan det meddelade att efter kommer att nå totalt 80 marknader runt om i världen.

Ingen bekräftelse ännu om huruvida nå västeuropeiska marknader, den nya Nissan Kicks, vilket resulterar i sin design Kicks Concept presenteras i Sao Paolo Hall 2014, Det annonseras som en nya kompakta SUV. Utvecklats på Nissan V plattform (B-segmentet som är baserat, till exempel, Nissan Micra eller mars) I storlek kommer att vara halvvägs ja en Nissan Juke och Qashqai. Det vill säga, det finns redan tala om en storlek 4,30 meter lång, omkring 17 centimeter längre än den första och omkring 8 kortare än Qashqai. den hjulbas, cirka 2,61 meter, Det kommer också att vara halvvägs, men närmare Qashqai, så Nissan säger Det kommer att bli den mest rymliga SUV och större trunk i sin klass.

Den nya Nissan Kicks kommer byggd i fabrikerna av varumärket i Aguascalientes (Mexiko) och Rio de Janeiro (Brasilien) och satsa på en mycket attraktiv design och bra utrustning, trots att de säger i pris Det kommer att bli billigare än Nissan Qashqai och Juke. kommer också att se att goda aerodynamik, kommer det att vara mycket lätt och som kan ses som kommer att hålla utformningen raden av de senaste skapelser av varumärket.

Betyg din bil gratisInuti föreslår Nissan Kicks en enkel inredning, men mycket färgstark och med en hög nivå av utrustning. den Central pekskärm i färg 7 inches, varumärket säkerställer som medföljer din Runt View monitorsystem, detektering av rörliga objekt, och ytterligare steg mot sin strategi Nissan Intelligent Mobility.

Nissan KicksDynamiskt, dess ingenjörer säger Nissan Kicks är en mycket smidig SUV med en sportig smak. För närvarande finns det ingen mekanisk utbud meddelade, men allt tyder på att det skulle ta minst bensinmotorer 1,2 DIG-T 115 hk och 110 hk 1,5 dCi, i versioner med fram- och fyrhjulsdrift. Enligt Keno Kato, vice president Corporate och produktplanering, Nissan Motor Co., "Med Kicks har vi utvecklat en kompakt crossover med den bästa tradition av Nissan, och tack vare vår unika erfarenhet inom segmentet skapar vi fordon som passar till behoven hos kunder över hela världen. " Vi hoppas att snart denna Nissan sparkar för vår marknad.

Du kanske också är intresserad av:

Vad Nissan Qashqai intresserad av att köpa?

Nissan GT-R 2017: vad nästa Nissan

Nissan Qashqai och Citroen C4 Picasso, som säljer duell