Mazda Koeru är förhandsvisning av den nya CX-4?

Mazda Koeru är förhandsvisning av den nya CX-4?

Frankfurt Motor Show 2015

'En överlägsen varelse som går utöver' detta är den ungefärliga innebörden av det japanska ordet Koeru, det namn du använde Mazda att namnge sin nya prototyp av SUV Det visar i 2015 års upplaga av Frankfurt Motor Show.

med Mazda Koeru, Japanska företaget vill fortsätta satsa på segmentet överkorsningar och SUV, en nisch på bilmarknaden fortsätter att rapportera god försäljnings antal olika bilmärken. Kan det vara så här Koeru framtiden CX-4?

enligt säger Mazda, den Koeru tydligt visar den estetiska språket KODO (Eller själen i rörelse, översatt till kastilianska). Dynamik och smidighet linjer, många aerodynamiska och sportartiklar samt olika moderna aggressiva slit berör både utanför och innanför Koeru koncept. Så med KODO galler, LED-teknik ljus och steg fram och bakhjul. det visas också med generösa 21-tumshjul med en attraktiv design.

Japanska mätningar SUV är 4'6 meter långa, 1,9 meter bred och 1,5 meter hög, med en hjulbas som når 2,7 meter. Dessa data placera den i termer av storlek, mellan CX-3 och CX-5.

aggregatet Mazda SKYACTIV teknik också till tjänst för den nya Koeru, så med denna nya varumärket innehåller japanska prototypdrivlinor, kaross och chassi styvhet och tjäna en nivå av fjädring som sträcker förarkomfort.

den Koeru Det åtföljs på stativet Mazda av Frankfurt av bilar som utgör den europeiska änden av det japanska företaget: den nya MX-5 och CX-3, plus CX-5, Mazda6, Mazda3 och Mazda2.