Splitter nye Opel på Frankfurt Motor Show: Insignia GSi og Grandland X

Insignia GSi og Grandland X, de store nyvinningene til Opel til FrankfurtInsignia GSi og Grandland X, de store nyvinningene til Opel til FrankfurtInsignia GSi og Grandland X, de store nyvinningene til Opel til FrankfurtInsignia GSi og Grandland X, de store nyvinningene til Opel til Frankfurt

Frankfurt Motor Show vil være den første av de store hendelser der Opel vises vesen allerede fullt integrert i PSA-gruppen. Faktisk er det sikkert den største fokus i gruppen på den tyske arrangementet, siden bare vil bli ledsaget av Citroën.

den antall nyvinninger det Opel vil presentere det vil være veldig interessant. I tillegg til Opel Insignia Country Tourer, Opel Vivaro Tourer og det nye konseptet Tilpasning "Opel Exclusive" av merkevaren, to nye de vil kreve mer oppmerksomhet vil være utvilsomt Opel Grandland X og GSi Opel Insignia. Og alt dette under mottoet: "Fremtiden tilhører alle."

GSi Opel Insignia

GSi Opel Insignia: en ny sport for merkevaren

Den nyeste generasjonen Opel Insignia har allerede renovert sports versjon: Di farvel OPC står på tysk sedan, fordi når Frankfurt nye GSi Opel Insignia. Innstilt på Nürburgring, vil være lettere (160 kg mindre), tier og raskere at hans forgjenger forlater mekanisk 2.8 V6 Turbo å innlemme en New York New Yorkeller blokkere 2,0 turbo firesylindret, 260 hk, også forbundet med en ny automatisk girkasse åtte-trinns årer på rattet.

tilgjengelig organer Grand Sport Tourer og Sports, den nye GSi Opel Insignia vil montere som standard chassis "Flexride" -med ulike kjøremoduser, inkludert en som heter "konkurranse" - en intelligent system AWD med vektor dreiemoment splitt og Michelin Pilot Sport 4 S på lettmetallhjul 20 tommer. I hytta, kan du nyte sportsseter trukket i skinn, sportratt og aluminiumspedaler.

mer informasjon GSi Opel Insignia, her.

Opel Grandland X

Opel Grandland X: det tredje medlemmet av familien SUV

den Opel nye kompakte SUV, produkt av felles utvikling i PSA og en lengde 4.48 meter, Det kalles Grandland X. Han vil bli hovedrollen i Frankfurt og senere innlemmet i området "SUV" modeller eller hva som er den samme, "X" familie - som markedsfører tyske mark. En modell som vi kjenner startpris for det spanske markedet: 25,100 euro.

Vi vet også deres Initial mekanisk rekkevidde, består bare to varianter: En bensin, tresylindret, 130 hk og 120 hk turbodieselmotor. Ingen av dem kan være forbundet med en firehjulsdrevet system; i retur, og eventuelt tilbyr Opel "IntelliGrip", en evolusjon system "Grip Control" av PSA, selektiv traksjonskontroll med fem ulike kjøremoduser. Det vil også bli den siste Teknologiske fremskritt i førerbistand slik som hastighetskontroll med fotgjenger deteksjon og automatisk nødbremsing, for eksempel, i tillegg belysning og tilkoblings, med multimediasystem IntelliLink.

mer informasjon Opel Grandland X, her.

Opel Insignia Country Tourer

Du kan også være interessert

Test Opel Insignia 2.0 CDTI Grand Sport Turbo D

Den nye Opel Grandland X, billigere enn Peugeot 3008 SUV

Opel allerede en del av PSA med Peugeot, Citroën og DS

Frankfurt Motor Show 2017: bilmerker som ikke vil gå