Alla sedans kommer ut på marknaden fram till 2018

Alla framtida sedans kommer ut på marknadenAlla framtida sedans kommer ut på marknadenAlla framtida sedans kommer ut på marknadenAlla framtida sedans kommer ut på marknaden

men Kommersiellt de inte passera bäst, salonger erbjuder kommer inte att minskas under de kommande åren, inte alls. Tvärtom, alla tillverkare, med Volkswagen, Audi, Mercedes, BMW eller Jaguar huvudet, kommer de att satsa nya mycket mer sofistikerade och tekniskt avancerade produkter. den nya plattformar De är inte bara kompatibel med Idag framdrivningsteknik effektivare, men vi kommer också att hitta ett ökande antal assistenter som syftar till att driva semiautonomous, med innovationer som parkerings avstånd med föraren utanför passagerarutrymmet och automatisk filbyte. uppmärksamma alla salonger som kommer att komma fram till 2018: hitta alla bilder i galleriet vi har förberett.

Opel Insignia: coupé

utformning påminner Opel Monza Concept, av Nya Opel Insignia Det kommer att låna några aerodynamiska lösningar, såsom fram laterals "luft courtain". Om du också få samma viktminskning upplevs av nya Opel Astra, Vi kommer definitivt innan en saloon tydliga idrotts strävanden och en anmärkningsvärd effektivitet. Interiören anta digital styrbox och Head-Up Display, och Det förväntas att ha en stor amplitud, särskilt för baksätet, trots den låga taklinjen som kan begränsa tillgången till passagerarutrymmet. Ankomst 2017.

Så kommer Opel Insignia 2017

Betyg din bil gratisVolkswagen CC: 4-dörrars lyx

reläet Volkswagen CC kommer att anlända i 2017 och kommer att hållas på MQB modulära plattform, samma som används av den aktuella Passat, så att du kommer att ha en mycket likartad mekanisk intervall. Från den nuvarande CC blir lättare och mer dynamisk, med längre hjulbas och mer utrymme tillgängliga för passagerare i den bakre raden. intervallet kunde från 31.500 euro och kommer att innehålla en hybridversion plug-GTE. Estetiskt det kommer att baseras på Sport Coupe GTE Concept, som Volkswagen hävdade att det skulle placeras mellan Passat och Phaeton.

Detta kommer att vara framtiden Volkswagen CC

Audi A6: center område

Om nya Audi A4 Det har redan visat att det har en högre nivå av teknik rivaler, med upp till 30 deltagare körning också tagit övre Audi Q7, den nästa Audi A6 får inte vara mindre, eftersom det kommer att använda sin samma modulplattform MLB Evo, släpptes av den stora SUV och avsedd för längsgående motormodeller. kommer att förlora åtminstone 100 kg jämfört med dess föregångare, och skulle kunna minska förbrukningen räckvidd upp till 20 procent. Med den nya Audi A6, som kommer att landa 2017, kommer att anlända nya och intressanta alternativ deras utrustning, inklusive effektiv Matrix LED-strålkastare, en adaptivt till suspensionen med "läsning" vägen, och farthållare mer automatiserade funktioner.

Framtida Audi A6: så kommer

Future Audi A7Audi A7: teknisk elegans

den framtid Audi A7, som kommer att anlända redan i 2018, anta mer aggressiva estetiska egenskaper, starkt påverkad av begreppet Audi Prologue och redan under överinseende av den nya chefen för varumärke design, Marc Lichte, som också fått i uppdrag att fånga nästa Audi A6 och A8 använda samma mönster. När det gäller drivlinor, i ena änden kommer som alltid sport Audi S7 och RS 7, men det kommer också att vara hybrid, en ren el och kanske en variant av väte batteriet. Om du använder 48 V-elektronik arkitektur, Jag kunde ha ännu längre med elektriska och elektromekaniska stabilisator med förmåga att modifiera beteendet turbo.

Så är prototypen Audi Prologue

Audi A8: om att komma fram

Nästa flaggskepp Audi sortiment, A8, är kommer att dra nytta av fördelarna med en ny plattform, inte bara när det gäller lätthet, effektivitet och dynamiska kapacitet, men också i förfining av dess utrustning. Den nya super sedan utlovar en akustisk isolering och komfort nivå rekord, inte saknar sitt sortiment och jackbara hybridversioner, och naturligtvis värmemotorer med den senaste diesel och bensin. Den nuvarande generationen av Audi A8 debuterade Matrix LED-strålkastare, så vi har att förvänta sig en viss innovation inom detta område, kanske förstärks av lasermoduler långtgående och bakljus OLED. Nu får vi inte glömma att det kommer att möta och avanzadísimos nya modeller som den nuvarande BMW 7-serien.

Audi A8 2016: så kommer

Porsche Panamera: Sport Mission

den andra generationens Panamera Det är nästan klar och ska komma senare i år 2016. Det kommer att bli något större, med en mer attraktiv och estetisk linje görs på MSB ny plattform, styvare och lättare, också användas för annat Volkswagen Group modeller som Bentley Continental Flying Spur. Dess utformning är baserad på Porsche Panamera Sport Turismo Concept 2012. nedan bör ha en mindre sedan, Porsche förutses av E. Mission

Så kommer den nya Porsche Panamera

Porsche Panamera framtidBMW 5-serie: den flermaterial saloon

Baserat på CLAR arkitektur redan sett i den nya BMW 7-serien, hybridstruktur innefattande ultrahöghållfasta stål, aluminium och kolfiber, ny BMW 5-serie vilket bör anlända i detta år 2016 kommer att uppnå betydande viktbesparingar (mellan 70 och 150 kg) och ökad styvhet. För första gången i sin kategori kommer att användas för att effektivt mekanisk tricilíndricas 1,5 liter för versioner av tillgång, med 518d 150 hk och lägre konsumtion godkänts till 4 l / 100 km. variant Hybrid plug 530E Du kommer att ha en elektrisk utbud av 40 km med en elmotor på 90 hk och 2-liters turbo propeller 184 hk bensin.

BMW maj 2016 Serie: så skall

Mercedes E-Klass Coupé: mer dynamisk

Estetiskt är New Mercedes E Coupe (Vilket redan rullande i tester) kommer att ta element coupes klass S och klass C, under bibehållande av de nuvarande proportioner och en mycket genomarbetade aerodynamik. passage ARM-plattformen, lättare, kommer att medföra ökad dynamik och minskning av förbrukningen, Du kan också fortsätta att ha AWD och automatisk transmissionsväxel 9, tillsammans med en nyutvecklad luftfjädring och en matris med driv deltagare. Interiören anta en helt digital styrbox generöst storlek och omgivande belysning med en mängd olika färger.

Detta kommer att vara Mercedes E Coupe 2017

Mercedes E Class Cabrio: frilufts komfort

Trogen suffletten, den nästa Mercedes E-Klass Cabriolet hålla aerodynamiska lösningar sett i dess föregångare för att undvika turbulens i passagerarutrymmet, vilket 4 platser kommer att vara lika i Coupé. detta nya cabriolet kommer att anlända i 2017 och komma med nya motorer inline 6 för ersätta den mest komplexa V6, en uppgift kostnadsbesparingar kan du också dela upp till 60 procent av komponenterna mellan diesel- och bensinmotorer, antingen 4 eller 6 cylindrar.

Så är den nuvarande Mercedes E Class Cabrio

Mercedes E Class CabrioMercedes E-Klass Kombi: classy familj

följande spåren av E-klass sedan, vilket det är mycket liknar klass C men med större, ser det ut som familj version av E-klass, denna Estate, också kommer att dra tungt på hans yngre bror och kommer att ha vissa idrotts färgämnen. håller luftfjädring alternativet, och mottar nya touch-kontroller på ratten, dimma Multibeam bildas av 84 ledes och innovationer, såsom fjärr parkering eller automatisk filbyte. Förhoppningen är att stammen fortfarande referera till. med en föryngrad design och ett stort tekniksprång, system införliva avancerade halvautonoma körning ses i halvkombi.

Volvo V90: Nordic praktiska

den Volvo V90 är en elegant familj stora, med en främre konstruktion nästan identisk med sedan S90. från våren och order tillåts, men det kommer inte ut på marknaden förrän långt in på sommaren. Denna spektakulära nya familj aktier och mekanisk teknik med S90, att lägga till en mer mångsidig bakluckan alltid inramad av vertikala förare, som ger ännu mer personlighet till den svenska modellen. Det kommer att överstiga 500 liter bagage ses i halvkombi. Den lyxiga interiören inkluderar stor vertikal skärm typ tablett redan premiär på den aktuella Volvo XC90, som också tar plattformen, och helt digital kontrollboxen, ger vika för en minimalistisk instrumentbrädan knappar mycket ren design. Tekniskt sett några skillnader med S90: är kröner området plug-in hybrid T8, med 50 km elspis och 407 hk, och kommer också att erbjuda nya system för halvautonoma körning.

Det är nya Volvo V90

Jaguar XE Sportbrake: skulpterade aluminium

Logik säger oss att, Som i nuvarande Jaguar XF, hans yngre bror XE kommer snart att ha en familj version Sportbrake. I själva verket är det spekulerats i att tillkännager även före utgången av 2016. SUV F-Pace, som utförs på samma plattform XE, vara, för tillfället, den mest mångsidiga alternativ kropp. XE attraktiv bild kunde också uppenbart flytta till denna välbekant mönster, liksom XF Sportbrake.

Så är den nuvarande Jaguar XE

Alfa Giulia SportwagonGiulia Alfa Sportwagon: du kommer att bli bekräftad?

Ingen avresedatum bekräftas inte ens att gå för att få försäkring för familjen versionen av den nya Alfa Romeo Giulia. Ja, för att visas, bör du glädje fans återigen tack vare sin sportig känsla och beteende. mer kraftfull version, kallas Quadrifoglio, införliva en mekanisk bakre diffusor och Biturbo V6 510 hk, och överföra sin makt endast till den bakre tåg eller ett hjul drivsystem. Den maximala hastigheten för denna version Quadrifoglio överstiger 300 km / tim, med 0 till 100 km / t mindre än 4 sekunder. Moment är rykten, men ... Du kommer att anlända i 2017?

Detta är Alfa Giulia

Du kanske också är intresserad av:

Framtida kompakta bilar som kommer

Stora SUV kommer ut på marknaden