Topp 10 biler Geneva Motor Show 2015

Topp 10 biler Geneva Motor Show 2015Topp 10 biler Geneva Motor Show 2015Topp 10 biler Geneva Motor Show 2015Topp 10 biler Geneva Motor Show 2015

Seat 20V20

Ventetiden er over, og den nye SUV Setet er født, for øyeblikket, med navnet 20V20 Showcar. den sporty og dynamisk design språk Seat, reflektert veldig tydelig i den vellykkede Ibiza og Leon, har sin kontinuitet 20V20, en SUV moderne design, med en fire-dørs karosseri oppringt coupé. Mer om den nye Seat 20V20.

Seat 20V20

Ventetiden er over, og den nye SUV Setet er født, for øyeblikket, med navnet 20V20 Showcar. den sporty og dynamisk design språk Seat, reflektert veldig tydelig i den vellykkede Ibiza og Leon, har sin kontinuitet 20V20, en SUV moderne design, med en fire-dørs karosseri oppringt coupé. Mer om den nye Seat 20V20.

Audi R8

iscenesettelse av andre generasjonen av Audi R8 på Geneva Motor Show 2015. Den nye leveransen Audi superbil Det er presentert som den mektigste produksjonsbil i historien av merkevaren i sin V10 Plus-versjonen med 'bare' 610 CV. Siste utviklingen av antispinnsystemet omfattende permanent quattro, større stivhet, lavere vekt, Audi Virtual Cockpit inne ... den nye R8 er ikke bare en bil med gener krets er et laboratorium bil. Mer om den nye Audi R8.

Honda Civic Type R

i sommer 2015, Honda vil selge sin Civic Type R at med hester 310 vil annonsere den mektigste, ekstreme og spennende japanske kompakt versjon. Med et design som vil overraske deg, motoren 2,0 i-VTEC turboladet direkte innsprøytning katapulter til 270 km / t hastighet, noe som gjør den til en av de mest attraktive kompakt sport for øyeblikket. Les mer om Honda Civic Type R.

Skoda Superb

Det nye flaggskipet i den tsjekkiske merkevare gir kvalitet spranget på alle nivåer og allerede gnir skuldrene med premium sedaner segment. mer emosjonell og dynamisk design, større i alle dimensjoner, tilpasset de Euro 6 standard motorer og utstyr i å fremheve de 29 løsninger døpt av merket som "Simply Clever" gjør dette Skoda Superb den beste gjennom tidene. Mer om den nye Skoda Superb.

Hyundai Tucson

Hyundai gjenvinner navnet i Europa Tucson for å nevne hans nye kompakt SUV. Med 4,47 m lengde og design som minner oss om en Santa Fe skala, det nye Tucson 2015 erstatter 35 ix i europeisk Hyundai rekkevidde. Mer om den nye Hyundai Tucson.

Du kan også være interessert

Geneva Motor Show 2015

Volkswagen Sport Coupe GTE Concept

den Volkswagen Sport Coupe GTE Concept Det er en av de spektakulære høydepunkter prototyper i 2015-utgaven av Geneva Motor Show. Satsing på design, fire-dørs karosseri coupe merking, plug-in hybrid teknologi... Er vi vitne til CC erstatning? Tid til annen. Mer om VW Sport Coupe GTE Concept.

Nissan Sway Concept

med SWAY Concept, Nissan søk retolke bilen segment B. For å gjøre dette, presenterte han denne innsatsen med en radikal design på kroppen sin og en enkel, moderne interiør samtidig. SWAY mer om Nissan Concept.

Opel Karl

den Nye Opel Karl Det vil bli den mest økonomiske bilen i den tyske merkevare og markedsføring vil begynne neste sommer. Med en fem-dørs kropp og 3,68 m i lengde, den Karl et trinn blir plassert nedenfor Corsa og Adam. Les mer om Opel Karl.

Infiniti QX30 Concept

Infiniti å fremstille en crossover et trinn vil være under aktuell QX50 og QX70. Fortsatt i prototype form, den japanske luksusmerket av Nissan viser nye QX30 Concept som et redskap som tar sikte på en overveiende urban offentlig, men etterspørselen ytelse for alle typer veier og overflater. Infiniti QX30 mer om Concept.

RS Ford Focus

Til slutt, tredje generasjons RS Ford Focus Den ble avduket. Den mest ekstreme versjonen av den amerikanske kompakt vilje under panseret med den samme motoren 2,3 EcoBoost som Mustang, med mer enn 320 hk og firehjulstrekk for å overføre alle raseri denne idrettsbanen. Mer om Ford Focus RS.

Du kan også være interessert

Geneva Motor Show 2015

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10