Kalendern bilar och SUV Hyundai och Kia nytt 2017

Hyundai och Kia: sina nya bilar av 2017 i bilderHyundai och Kia: sina nya bilar av 2017 i bilderHyundai och Kia: sina nya bilar av 2017 i bilderHyundai och Kia: sina nya bilar av 2017 i bilder

riktigt intressant och intensivt år för Hyundai-Kia grupp för 2017 med lanseringen av nya bilar och SUV som kommer att fånga uppmärksamheten hos ett antal förare. Så du inte missar detalj vi berätta exakt tid där marknaden kommer att lanseras alla dessa modeller (en del av dem, bara sätta på försäljning eller säljs tillsammans mycket kort tid).

Hyundai i30 (nu till försäljning)

den 2017 Hyundai startade med lanseringen av den nya generationen i30, dennes representant i C kompakta segmentet. Förutom att utforma förändringar, de viktigaste i denna nya leverans i30 vi hittar en teknisk nivå, ändringar i chassi, ny säkerhetssystem och visuella och äkta material och ytbehandlingar används inuti förbättring. Är vi inför en nya anti-Golf? Tid till annan.

Hyundai elektrisk IoniqHyundai elektrisk Ioniq (nu till försäljning)

För några dagar sedan, Autopista.es du kan ha förstahandserfarenhet ombord på vår el Ioniq Hyundai, den andra av de versioner som har förberett Hyundai för denna modell. De tyckte att använda och åkkomfort, autonomi 280 kilometer och flera intressanta utrustnings är bara några av höjdpunkterna i denna hundra procent elbil.

Hyundai Genesis Diesel (fjäder)

range Hyundai Genesis G90 Det förbereder för ankomsten av en ny dieselmotor. Denna motor är densamma som vid den tidpunkten hade premiär den Santa Fe SUV och Grand Santa Fe, i detta fall, ett block 2,2 CRDI 200 HP kopplad till en åtta-växlad automatisk växellåda.

Hyundai Ioniq PHEV (juni)

i sommar, kommer Ionic Hyundai PHEV, den plug-in hybrid version av denna modell. Denna tredje variant av Ioniq meddelar autonomi om 50 km i hundra procent eldrift.

Kona Hyundai SUVHyundai Kona (september)

den ny liten SUV eller urban Hyundai, den Kona, Det kommer att släppas i september i samband med firandet av International Motor Show Tyskland. Enligt de första rapporterna, kommer det att säljas i vår marknad förrän i början av 2018. Ytterligare information Hyundai Kona.

Hyundai i30 N (november)

I slutet av november, Hyundai Det kommer att släppas inom segmentet GTi compact, den förväntade i30 N. gör din identitet? en bensinmotor 2,0-liters turboladdade 260 hk, Förutom de egna uppgifter om en prestandabil som suspensioner med specifika tidpunkten, överdimensionerade bromsar och begränsad slirdifferential, bland andra element. Mer information Hyundai i30 N.

Kia Rio (nu till försäljning)

Redan till försäljning den nya generationen Kia Rio verktyget. I sitt utbud av 84 bensinmotorer och Diesel CRDi 100 hk och 77 hk och 90 de ingår. En av dess stora innovationerna är tillsatsen av sportiga fullföljande GT Line, tillgänglig med 1,0 T-GDI-motor 120 hk och 90 hk Diesel. Mer information Kia Rio.

Kia Picanto 2017Kia Picanto (nu till försäljning)

med en längd på 3,59 meter, Det är redan till försäljning New Kia Picanto, en urban bil segment A med de estetiska gener av de senaste versionerna av Kia. Bland viktiga innovationer, tillgänglighet i slutet av året 1,0 trecylindrig bensinmotor T-GDI 100 hk, en version som kommer att bli Picanto mäktigaste i historien. Kia Picanto information.

Kia Optima Sports PHEV (maj)

den hybrid version plug PHEV når familjär variant Sports Kia Optima. Totalt tillkännager det en bagageutrymme med en kapacitet på 552 liter utbyggbart till 1686 liter om böja baksäten.

Kia Niro PHEV (juni)

Utbudet av Kia Niro i vårt land kommer att slutföras månad juni med ankomsten av hybrid version plug PHEV. Denna nya variant kan ansluten till en 220 volts hushåll utlopp för att ladda batterierna. Till skillnad från den hybrid Niro, detta niro PHEV kommer att öka autonomi kilometer i eldrift hundra procent.

Kia Stonic (november)

som Hyundai med nya SUV Kona, Kia Det kommer också att sälja en ny modell som kommer att konkurrera med sina konkurrenter Liten eller urban SUV (Against Renault Captur, Peugeot 2008 Nissan Juke ...). Denna nya bil Kia Det kommer att kallas Stonic och lovar att överraska ur estetisk synpunkt. Kia Stonic information.

Kia StingerStinger Kia (november)

den Kia Stinger är den sedan med den sydkoreanska märket vill hoppa framåt och konkurrera med salonger premiumsegmentet. Inom dess mekaniska intervall, den Diesel 200 hk version Det kommer att bli mycket intressant och attraktivt för människor som söker ett alternativ till mer traditionella exklusiva modeller. Mer information Kia Stinger.

Sorento 2018 (slutet 2017)

den stora SUV av Kia, Sorento, inför slutet av året med en intressant uppdatering. Estetiskt är få förändringar väntat, men inte i punkterna säkerhet och anslutningsmöjligheter.

Du kan också vara intresserad

- En Hyundai Santa Fe, den första bilen att korsa Antarktis (foton)

- Hyundai Tucson, ett roligt sätt att se denna SUV försäljning (video)

- Kia Sportage, Peugeot 3008 och Renault Kadjar är vad SUV bättre?

- Kia Niro vs Toyota C-HR: Vilken är den bästa hybrid SUV? vi försökte