Volvo XC40 är väl: den nya SUV presenterades av misstag!

Filtrering nya Volvo XC40: detta ärFiltrering nya Volvo XC40: detta ärFiltrering nya Volvo XC40: detta ärFiltrering nya Volvo XC40: detta är

Ja, kom läckan. En missförstånd Volvo i ett land i Östeuropa har äntligen bekräftat vad som redan var ett rykte högt: den nya kompakta SUV XC40 Det är mycket lik 40,1 Concept varumärket redan förväntade oss för två år sedan. Goda nyheter, för efter hans bild är mycket attraktiv och döljer mycket av sin stora teknik våldsamt tävla mot BMW X1, Audi Q3 och Mercedes GLA.

Om vi ​​betraktar det ursprungliga konceptet, den nya Volvo XC40 passerar en klon utom naturligtvis, speglar (Mer konventionella och mindre trogen), de bakre dörrhandtag (Nu med traditionella handtag och utan att vara gömd i bakrutan) och Kristaller bakrutor (Nu delas i två, vilket resulterar i nästan tredjedel glas). Varumärket kommer officiellt lansera modellen nästa September 21 vid ett evenemang Autopista.es kommer att berätta alla detaljer. Här kan du också se en första video av modellen.

Volvo XC40 och kommer att vara

den Volvo XC40 nytt, förmodligen redan tar order i slutet av året och kommer ut på vägarna i januari 2018, lanserar nya CMA kompakt modulplattform varumärke. Så, när de lanserade modeller födda av den nya SPA överlägsen arkitektur, såsom XC90, S90 och XC60, Det kommer sekelskiftet kompakt. Den XC40 du bör följa en S40 en V40 och, vem vet, det finns spekulationer även med en mindre SUV: en XC20.

Volvo XC40Utan att veta all officiell information om den nya Volvo XC40, vad vi kan försäkra är att Inuti det tar många funktioner i den senaste X60 och XC90. Således kommer all dess stora teknik lägga ett stor pekskärm och en förenklad mittkonsol och tydligare. Volvo säkerställer också att det kommer att bli en mycket praktisk och funktionell SUV, reklam och även nya utrymmen för innovativ lagring: som en ändring av högtalarplacering för att generera fler dörrpaneler som gör att rymma från en bärbar dator, en tablett eller flaskor vatten.

Mekaniskt själv vet också att Volvo XC40 kommer med ny bensinmotor 3 cylinder 1,5 liter, som bör vara den tilltalade. Denna motor ger också en grund för att T5 Twin Engine hybrid version plug, med en elektrisk motor och en automatisk dubbelkoppling och 7 hastigheter. Den här versionen beräknas för en rad 50 km. Kompletterande dessa versioner också komma motorer Drive-E 4-cylindrig Volvo.

När det gäller utrustning kommer Volvo XC40 vara en fullfjädrad och ta många av de system som redan sett i XC60. En riklig drivhjälpmedel, kommer att lägga ett delvis autonoma drivsystem, kunna behålla avståndet med fordon och ta kontroll över Accelerator, broms eller styr upp till toppen hastigheter 130 km / t. den perifera seendet kamera 360 grader, City Safety automatisk bromsning eller känd Volvo On Call kommer att slutföra tillhandahållandet av en modell är villig att vinna mycket mark bland kompakta Audi, BMW och Mercedes SUV.