VW Touran R-Line, bär minibuss sport

Volkswagen Touran R-Line, dina bästa bilderVolkswagen Touran R-Line, dina bästa bilderVolkswagen Touran R-Line, dina bästa bilderVolkswagen Touran R-Line, dina bästa bilder

En av den nya Volkswagen Star 2015, den nya generationen minibuss touran, redan erbjuds i vissa marknader kosmetiska pack och R-Line utrustning.

Baserat på kostnadseffektiv, effektiv och modulär utilizadísima plattformskonstruktion MQB, den Volkswagen Touran R-Line mottar väsentligen samma estetiska och utrustning, till exempel, de Volkswagen Golf R-Line element. I den främre området, som domineras av kromdetaljer på de horisontella stängerna grill matchning botten av stötfångaren färdig svart piano.

I dess bakre region, Volkswagen Touran R-Line Den presenterar en omgjorda stötfångare toppas av en dubbel svart krom ornament och piano. Den senare färgen är också närvarande i den sidokjolar små, vilket ger mer sportig elegans.

Även målet R-Line den Volkswagen Touran lägger vissa sporter och aggressiv, berör det tyska företaget glöm inte tecknet familj och praktiska Den här bilen, så de har lagt några användbara krom takreling i tak.

katalog sports anpassning den Volkswagen Touran R-Line är klar i exteriör ny legering hjul 17 och 18 inches och den specifika logotypen för den här versionen. i interiör, Krom trim och andra material förekommer kvalitet olika formstycken, såsom aluminium och rostfritt stål pedaler.

den pris i Tyskland pack R-Line för Volkswagen Touran det är 2,155 euro (För förare som bara vill välja full uppsättning av anpassningsobjekt från utlandet priset sänks till 760 euro). Just nu har den tyska varumärket inte specificerat de motorer som kan kombineras pack R-Line, men det ser ut att bli den mest kraftfulla motorer-1,8 TSI bensin och 180 hk 2,0 TDI Diesel 190 hk vald, men bör inte uteslutas att resten av mekaniken erbjuder -Den Touran Diesel 1.6 TDI 110 hk och 2,0 TDI 150 och 1,2 TSI bensin och 110 hk 1,4 TSI 150 hk kan också bära den 'passar' R-line.

Kom ihåg att den nya Volkswagen Touran Det är redan till försäljning i vårt land. Med den inledande lanseringskampanjen, är det tillgängligt från 24.800 € i fallet med den 1,2 TSI (€ 26.280 odiskonterade) och 25,535 € (€ 26.960 odiskonterade) 1,6 TDI.