Nissan KICKS: en ny SUV mellom Juke og Qashqai

Nissan Kicks, en ny SUV japanskNissan Kicks, en ny SUV japanskNissan Kicks, en ny SUV japanskNissan Kicks, en ny SUV japansk

allerede offisielt avduket lanseringen plan ny SUV Nissan Kicks, en modell som vil bidra til det japanske merket fortsetter å dekke den daglige økende etterspørsel etter slike biler over hele verden. Starter samtidig med feiringen av OL i Rio, Kicks Nissan vil debut i Brasil Dette kommer august, men allerede det annonsert at etter vil nå totalt 80 markeder rundt om i verden.

Ingen bekreftelse ennå på om nå vesteuropeiske markeder, den nye Nissan Kicks, resulterer i sin utforming Spark Concept presentert i Sao Paolo Hall i 2014, Det er annonsert som en nye kompakte SUV. Utviklet på Nissan V plattform (B-segmentet på hvilken er basert på, for eksempel, Nissan Micra eller mars) I størrelse vil være halvveis ja en Nissan Juke og Qashqai. Det vil si, det er allerede snakk om en størrelse 4.30 meter lang, ca 17 cm lengre enn den første og ca 8 kortere enn Qashqai. den akselavstand, ca 2,61 meter, Det vil også være halvveis, men nærmere Qashqai, så Nissan sier Det vil være den mest romslige SUV og større bagasjerommet i sin klasse.

Den nye Nissan Kicks vil bygget i fabrikkene av merket i Aguascalientes (Mexico) og Rio de Janeiro (Brasil) og satse på en meget attraktiv design og godt utstyr, selv om de sier i pris Det vil være billigere enn Nissan Qashqai og Juke. vil også sørge for at gode aerodynamikk, vil det være svært lett, og som kan sees, som vil holde den designlinje av de nyeste kreasjoner av merkevaren.

Rangere bilen gratisInne foreslår Nissan Kicks et enkelt interiør, men veldig fargerik og med et høyt nivå av utstyr. den Central fargeberøringsskjerm 7 inches, merkevare sikrer som følger din Rundt Vis Monitor system, detektering av bevegelige objekter, og ytterligere skritt i retning av sin strategi Nissan Intelligent Mobility.

Nissan KicksDynamisk, sine ingeniører si Nissan Kicks er en veldig smidig SUV med sporty smak. Foreløpig er det ingen mekanisk utvalg annonsert, men alt tyder på at det skal ta minst bensinmotorer 1.2 DIG-T 115 hk og 110 hk 1,5 dCi, i versjoner med front og firehjulsdrift. Ifølge Keno Kato, visepresident Corporate and Product Planning, Nissan Motor Co., "Med Kicks har vi utviklet en kompakt crossover med den beste tradisjon for Nissan, og takket være vår unike erfaring i segmentet, skaper vi biler som passer til behovene til kunder over hele verden. " Vi håper å se snart denne Nissan Kicks for vårt marked.

Du kan også være interessert i:

Hva Nissan Qashqai er interessert i å kjøpe?

Nissan GT-R 2017: hva neste Nissan

Nissan Qashqai og Citroen C4 Picasso, som selger duell