BMW X5 och BMW X7: ny SUV 2018 (mer information och bilder)

BMW X5 X7 2018 och 2018: nya bilderBMW X5 X7 2018 och 2018: nya bilderBMW X5 X7 2018 och 2018: nya bilderBMW X5 X7 2018 och 2018: nya bilder

SUV, SUV och mer SUV... utan tvekan är fordonssegmentet är på modet, så de olika biltillverkare inte sluta utveckla nya modeller eller förnya dem. Det sista exemplet? BMW med sin opublicerad X7 och ny generation X5.

i framtida utbud av X-modellerna BMW SUV typ, den X7 storlek kommer att placeras med en steg ovan X6 och framtiden X5. Faktum är att både X5 ny generation som den opublicerade X7 De håller på att utvecklas gemensamt och tuning också har en hel del gemensamt. I själva verket finns det flera spion bilder som cirkulerar på Internet båda modellerna. Men vad som kommer att bli den första av dessa två SUV officiellt vet?

BMW X7 i Frankfurt

den nya flaggskepp den BMW SUV intervall, den nya X7, Det kommer officiellt debut på kommande Frankfurt Motor Show kommer att hållas från 12 till 24 skrevs den september i den tyska staden. den börja marknadsföring detta skulle inträffa höst eller tidigt 2018.

med en mer än 5 meters längd, den naturliga konkurrenter BMW X7, vars exteriör kommer att se ut som en imponerande utseende och laddade former coupe i sitt slutliga sammanbrott taket, kommer att vara det även outgivna Audi Q8, GLS Mercedes och Range Rover. liksom nya 5-serien och 7-serien, den bygga plattform CLAR, med allt mer avancerade och lätta material med den alltmer utbredda användningen av kolfiber och aluminiumlegeringar, Det kommer att vara ryggraden. Med denna nya plattform, antog BMW X7 en "fjäderlätta"Allt detta trots att en SUV att mäter mer än 5,10 meter lång.

BMW X7En av de stora kännetecknen för BMW X7 om deras "yngre syskon" X5 och X6 Det är att dess inre kan konfigureras med tre stolsrader som kan rymma upp till totalt 7 åkande.

BMW X5 i Detroit

den BMW X5 Det är en av de SUV ett europeiskt varumärke med mer tyngd i United stater. Hans inställning fortsätter med den officiella planeringen bayerska fast och liksom X7, De finns också flera spion bilder den nya generationen av denna modell som cirkulerar på Internet.

Om Frankfurt är staden som officiellt kommer född till X7, i fallet med New BMW X5 Vi kommer att behöva korsa dammen, särskilt Detroit (USA) för att delta i sin världspremiär, ett möte som 2018 Den hålls från 14-28 januari.

BMW X5 och X7 nytt: nästan två lyxiga limousiner

båda SUV mimarán det mesta av åkande. som om lyxlimousiner bör ta itu med, ingen brist på system utformade gynna maximal komfort ombord passagerare. Således, ingen brist på sätesmassage med flera positioner både i framsätena och i den bakre, liksom många fritid och underhållning med flera typ multimediatablett skärmar och Trådlöst internet Hög hastighet hela tiden.