Seat SUV baserad på den nya Ibiza, 2017

Seat nya mini SUV 2017Seat nya mini SUV 2017Seat nya mini SUV 2017Seat nya mini SUV 2017

Seat vill fortsätta satsa stort på segmentet SUV. När han anges av ordföranden i företaget självt, den italienska Luca de Meo, vem han sade att förutom den nya Seat Ateca, kommer det att finnas fler modeller i detta segment av bilen så fashionabla och så är att ha bra kommersiella intäkter för olika bilmärken.

officiella källor äger sittplats just bekräftat att 2017 Det kommer att släppas Nya Seat SUV. Det kommer inte att bli en "mini" Ateca strikt som det har nyligen publicerats, men tekniska och mekaniska plattformen från vilken den kommer att lämna detsamma att användas av Nya Seat Ibiza, dvs. MQB modulära plattform utvecklats speciellt för segmentet bilar i städerna och B bil segment.

Med iscensättningen av Nya Seat SUV, Spanskt företag vill utveckla en kvalitetsmodell för att konkurrera inom segmentet mindre eller urban SUV, där Peugeot 2008, Opel Mokka, Nissan Juke och Renault Captur är referenser i fråga om antalet registreringar registreras.

och vad är namnet på den nya Seat "mini" SUV eller sittplats "Ibiza SUV"? Återigen, vadslagning tillåts och allt tyder på att återigen kommer att vara namnet på en stad eller en spansk stad som utser den nya modellen.

Seat framtida kortsiktiga

den Ateca Seat Det är att vara en framgång, även långt innan den officiellt träffar återförsäljare (de första leveranserna till kunder planeras i september, men för några veckor och kan konfigureras och begära köp via internet). Den spanska företaget står inför en optimistisk och lovande framtid, eftersom Seat Ibiza och Seat Leon De fortsätter att vara bland de bäst säljande modellerna i vårt land. Tja, för Seat Leon Kortfristiga utvecklingen väntas också.

Och är att Leon kommer debut en Djup uppdatering nästa höst. solnedgång över Seat Leon 2017 Det kommer att vara på Paris Motor Show 2016, som äger rum den 01 till 16 oktober. och ny generation av Seat Ibiza? Allt tyder på att det kommer att vara i Geneva Motor Show 2017 när officiellt ser vi ibiza V och några månader senare, i 2017 höst denna mini SUV förväntas Seat.