DS3 2016, tjener premium liten bil identitet

DS3 2016, oppdatere bilderDS3 2016, oppdatere bilderDS3 2016, oppdatere bilderDS3 2016, oppdatere bilder

den DS3 2016 blir det siste trinnet tatt av merkevaren "premium'Til' uavhengighet 'av Citroën, en serie med både utvendige og innvendige kosmetiske endringer for å kople overflate begge firmaer. Dette er et forskudd før ankomst i 2018 andre generasjon DS3, det ser ikke ut som vi kan se på forretningene til langt ut på året 2019.

Den offisielle presentasjonen av DS3 2016 vil finne sted i Geneva Motor Show dette året, men vi har allerede sett hvordan det vil se ut. Selvfølgelig vil det være sports versjon.

Første og viktigste, er det at den doble chevron som ble innlemmet i slutten av 2014 (på hvilket tidspunkt begynte vi å snakke offisielt DS og ikke fra Citroën), gir måte å nye deksel sekskantede DS emblem. Konturen av dette stykket har en krom overflate ramme som løper langs bunnen av hovedlysene og toppen av tåke lamper, også med LED-teknologi. Som har skjedd med hans eldre brødre DS4 og DS5, DS3 vinner frontal kjent under navnet 'DS Wings'(Alas DS i sin spanske oversettelse), men det er den første av tre der vi snakker om doble' Wings'.

attraksjoner indikatorer for rulling retning (Utføre en bevegelse effekt fra ende til ende) type LED forblir et kjennetegn på denne modellen.

den DS3 2016 Den har både saloon karosseri tre dører som sin cabrio alternativ (Drop soltak kan aktiveres i hastigheter opp til 120 km / t). Dens dimensjoner forbli i los 395 cm lang, 171 cm bred og 146 cm høy, mens stammen gir en klaring på 285 liter (245 liter i tilfellet av den konvertible kroppen).

Tro mot sin stil, opprettholder et bredt utvalg av tilpasningsmuligheter både utsiden eller innsiden, som et bi-tone eller forskjellige materialer for å velge for polstring bærelegemet. Vi kan snakke om et trinn over hva de tilbyr merker som Fiat eller Opel og noe som ligner på det som har Mini i sine biler i dette segmentet.

i inne i DS3 2016 Vi fant forbedringer i arbeids- materialer og detaljer og innsatser, mens den teknologiske aspektet har vi infotainment-system med en berøringsskjerm 7 inches, GPS Navigator funksjoner og 'Mirror Screen'Linking funksjoner Mirror Link og carplay. Sistnevnte lar deg koble til mobile enheter med Android og Apple operativsystem hhv. Det har også den bakre parkeringsplassen kameraet.

fra mobile app 'MyDS' Du kan nås fra en smarttelefon til informasjon som drivstoff som er igjen i bilen, stedet der vi parkerte eller bokanmeldelser.

den DS3 motorer 2016 De vil forbli tilnærmet samme som vi har sett så langt. Vi fant thrustere 1.2 tresylindret bensin Puretech i effektnivåer 82, 110 hk og 130 hk (Den sistnevnte av ny tilsetning) og den fire-sylindret bensin 1.6 THP 165 hk. mekanikk diesel Det er en firesylindret og 1,6 liter BlueHDI, å velge mellom 75, 100 og 120 hk makt. De blir tilpasset Euro 6 forskrifter.

DS3 Racing vil nå bli kalt DS3 Ytelse

den DS3 Ytelse Mens en spesiell omtale fra resten av området den fortjener. Som med Citroen DS3 Racing, dette sports versjon benytter en bensinmotor 1.6 THP 208 hk, en mekanisme som gir maksimalt dreiemoment 30.61 MKG og koblet til manuell sekstrinns girkasse (MCM). Det kan knyttes både normal kropp som kabriolet, og har det mye verdsatt differensialsperre Torsen.

Blant de spesielle forberedelser finner vi et set-punkt av bremser, et forsenket rammehøyde (15 mm) og en utvidelse av de fremre og bakre skinner.

Utvendig og innvendig design vil også spille en viktig rolle i DS3 Ytelse, ha felger 18 inches malt sort diamant, samt en type seter 'bøtte' trukket i skinn og Alcantara, blant andre detaljer kutte Racing.

For de som ønsker å gå videre redigering 'performance' har "Carbon Pack'Til innsiden og en Spesial body kit.

Du kan også være interessert

DS4 Cross 2016, en premium SUV

Citroen Divine DS Concept

Vi testet DS3 med ny automatisk sekstrinns EAT6

Så carplay for Apple

Hva er Mirror Link?