New Skoda Octavia 2017: första bilderna och data

Skoda Octavia 2017: första officiella bildernaSkoda Octavia 2017: första officiella bildernaSkoda Octavia 2017: första officiella bildernaSkoda Octavia 2017: första officiella bilderna

skoda bara presenterade en av sina goda nyheter för de kommande månaderna: nya Octavia. Den förnyade sedan, som tar order i slutet av året nå marknaden redan i februari, Det är utan tvekan den viktigaste bilmärket, dess stora "bestseller". Det är sant att Skoda står inför en 2017 med höga förhoppningar deponeras i deras nya SUV, både en efterlängtade stor Kodiaq, som den nya Yeti och sen utveckling. Senare han även vara en liten SUV härledd från Fabia som kommer att dela basis med den framtida Seat Arona. Men det är lätt för någon av dem att nå den historiska Octavia siffror: Under 20 år har det sålts i mer än 100 marknader och säljs 5 miljoner enheter.

Skoda Octavia 2017: InteriorIngen tvekan eftersom den nya Skoda Octavia kommer att börja leda den tjeckiska intervall under de kommande månaderna. Och det kommer att göra med stora förändringar från början förväntat skift denna förnyelse av restyling snarare än en total förändring av generation. Men det räcker med att din bild att snabbt se att sedan förändras tydligt sitt utseende med ny front, som redan ser de väl Full LED-strålkastare. Och den bakre presenterar betydande förändringar. Döm själv genom bilder.

Skoda Octavia 2017: space och teknik

Men inne i New Skoda Octavia Den presenterar betydande ändringar. När det gäller utrymme och mångsidighet kommer Skoda Octavia förbli en av de ledande inom segmentet. Både i sin familj sedan och Combi version, även nu lovar han en stor förbättrad beboelighet, trunkar 590 och 610 liter, respektive (och utökas till 1,580 och 1.740 liter om nedvikta baksäten), med alternativet förutom Combi återmontering elektrisk grind, som först anländer nu till saloon. Det förstärker också intelligenta lösningar "Simply Clever"Lägga nu från en anpassningsbar nyckel som tillåter flera användare att spara sina egna fordonsinställningar, en uppvärmd ratt, fällbord på baksidan av framstolarna, botelleros som lovar enkel öppning av PET-flaskor, löstagbar ficklampa i bagageluckan ...

Men var annars den utvecklas inom det nya Skoda Octavia är i teknik, utrustning och anslutningsmöjligheter. Till att börja med, nu släppt nya infotainmentsystem, som kommer att innehålla upp till 4 alternativ (Swing, Bolero, Amundsen och Columbus), alla med pKapacitiva antallas med glasdesign att svara på en lättare touch. Columbus, förutom att funktionen navigationssystem med 9,2-tums hela skärmen, erbjuder också möjligheten att ha WiFi och SIM-kort modul anslutning för ultrasnabb anslutningshastighet LTE Internet. Det kommer att erbjuda Skoda Connect systemet infotainment delas in Online och CareConnect, finns i alla versioner av utrustning med undantag för vissa undantag bekräftas.

den nya Skoda Octavia från 2017 kommer också att erbjuda nya system assistans hittills lite tillgängligt i sitt segment. Bland annat kommer debut en innovativ assistent släpvagn Vi har redan sett i Volkswagen, systemet Front Assist med prediktiv fotgängarskydd, bättre parkering skötare och en ny bakre radarvarnare gör förbättringar i deras döda vinkeln och kors trafik alert. Det kommer också att erbjuda en avancerad backkamera.

Skoda Octavia 2017: motorer

När det gäller hans mekanisk intervall, ny octavia lDet testamentera marknaden igen med ett mycket brett spektrum: 5 alternativ TSI bensin och fyra Diesel TDI, alla med ett löfte om hög effektivitet. Förskjutningarna oscillera, som vanligt, mellan mekanisk 1,0 liter (1,0 TSI 3 cylinder) och 2,0 liter, från så marknader, 84 hk och kommer att erbjuda, starta, 184 hk top-end ... fram till ankomsten av framtida idrotts versioner. DSG automatiska växellådor 6 eller 7 hastigheter som motor, kommer att åtföljas på de flesta motorer traditionella manuella ändringar.

Skoda Octavia Combi 2017Skoda meddelar också att dess drivlinor 1,8 TSI bensin och 2,0 TDI kommer att erbjuda all-wheel drive version med 4x4. Dessutom kommer den nya Octavia också ha tillval Dynamic Chassi Control (DCC), ett system som gör det möjligt för föraren att välja adress dämpning körlägen Comfort, Normal och idrott. den metallfälgar varierar från 16 till 18 inches, Skoda löften och många mönster finns. För närvarande finns det inga fler nya Skoda Octavia som vi mycket snart leda för första gången.

Du kanske också är intresserad av:

Vi testade Skoda Octavia 1.0 TSI

Skoda framtiden kommer

Skoda Superb Sportline, den sportig Superb