Seat kommer att lansera en sportig SUV … som Porsche Macan!

Seat utvecklar en sportig SUV över AtecaSeat utvecklar en sportig SUV över AtecaSeat utvecklar en sportig SUV över AtecaSeat utvecklar en sportig SUV över Ateca

den Seat planer Det råder ingen tvekan om att hända, inte bara för förnya hela sitt sortiment, men särskilt diversifiera sitt erbjudande med lanseringen av opublicerade nyheter. Om du redan har deltagit i dessa veckor för att förnya sina två flaggskeppsmodeller, Leon och Ibiza, inom en snar framtid kommer vi att fortsätta att se helt nya bilar. Och följande nuvarande försäljning, alla ser att gå till SUV-segmentet.

Efter att kasta några månader sedan sin första SUV, Seat Ateca, är det dags att utöka familjen. Om några veckor kommer vi definitivt vet hur hans lillebror, Seat Arona redan bekräftat för i år medan och vi har också talat om möjligheten att nästa att komma fram är en större SUV att vara placerad ovanför Ateca. Tja, vi idag kan komma på och en annan nyhet som skulle ha bekräftat sin egen president, Luca de Meo, i en intervju med publiceringen Autocar.

Enligt uttalanden från Luca de Meo, även planerar Seat utveckla en ny SUV eller crossover sport att konkurrera direkt med modeller som Porsche Macan och även Jaguar F-Pace. "Det skulle vara en modell som skulle blanda mellan en distinkt sportig bil och SUV."

Den sportiga SUV Seat: 300 hk

För att få en uppfattning om bild som kunde ha Den nya sport SUV Seat, som för tillfället hans namn är okänt, vi avancera i dag en första datorgenererade återgivningar av vår illustratör Schulte. Jag följer också bilder 20V20 sportiga SUV koncept, varumärket redan visade 2015 och många funktioner som skulle säkra den slutliga produktionsmodellen.

Seat sportiga SUVEnligt de första rapporterna, denna sportiga och lyxiga SUV Den använder samma grund som den nya Skoda Kodiaq, så dess dimensioner skulle vara något högre än Seat Ateca. Det skulle vara så mellan 4,65 och 4,70 meter long ... bara längden på Porsche Macan (4,69 meter). Den uppskattade kraften i denna nya crossover Det skulle vara runt 300 hk, så det är mer än troligt att de nya mekaniken equipase aviserats för den nya Seat Leon Cupra. Detta är den senaste utvecklingen av blocket 2.0 TFSI, vilket ökar den kraft och maximalt vridmoment, nu 38,7 mkg mellan 1800 och 5500 varv per minut, i stället för de ovan angivna 35,7 mkg. Detta kommer också att meddela AWD 4Drive och automatisk DSG dubbla kopplingar 6 hastighet.

Enligt rapporter som redan figurerat i sin dag, är det mer än troligt att denna modell satsa även senare ny plug and elhybrid versioner, framtida planer som redan aviserats av varumärket för hela sitt sortiment. För nu måste vi vänta med att höra mer definitiv information om denna modell. Följ alla planer framåt, hans ankomst väntas i slutet av 2018 eller början av 2019 och. Vi håller rapportering ...

Du kanske också är intresserad av:

Alla Seat planer fram till 2019

Jämförelse: Seat Ateca mot alla konkurrenter

Seat verk och kvaliteten på sina bilar