Skoda Crossover: ny SUV 2019 enligt Karoq och Kodiaq

Skoda Crossover: så kommer den nya lilla SUV 2019Skoda Crossover: så kommer den nya lilla SUV 2019Skoda Crossover: så kommer den nya lilla SUV 2019Skoda Crossover: så kommer den nya lilla SUV 2019

Under det senaste året har vi kommit och pratar en hel del kategori av små stadsjeepar eller skåpbilar. Den där Renault Captur, Peugeot 2008 eller Nissan Juke De har nått stora försäljningsframgångar ... och det kommer att se under de kommande månaderna för att slutföra en hel störtflod av nya funktioner. Och bland dem kan vi lyfta fram lanseringen av Kia Stonic, Hyundai Kona... och Seat Arona.

Och vi understryka Seat Arona på grund av samma plattform SUV kommer också där vi fokuserar idag: New Skoda Crossover. Men officiellt bekräftat det slutgiltiga namnet (kan vara det eller ett närmar mer nytt språk SUV varumärke och Kodiaq- -Karoq), Som filtrerar sig själv och från den brittiska tidningen Autocar är dess release datum i Marknaden: 2019. I själva verket, om allt går väl målet är att denna nya modell i produktion i maj samma år.

Crossover Skoda: Fabia Combi SUV

detta New Skoda inte vara en stor crossover SUV användning: Är avsedd snarare att vara en anpassning av en Skoda Fabia Combi (Hans familj variant), högt och estetik i hela vägen. Den utvecklar, som vi gå vidare på A0 MQB plattform Volkswagen Group, samma som premiär första Seat Ibiza, som kommer att montera den nya Volkswagen Polo... och de flesta nya verktyg för att sätta den tyska konsortiet på marknaden. även Future Audi A1.

Skoda liten SUVpositione under den nya Skoda Karoq, Denna Skoda Crossover kommer att ha många likheter i sin image, liksom den största Skoda Kodiaq. Det råder ingen tvekan som en av de SUV Skoda planerna kommer att ha en viktig roll som en ny familj, och det kommer också att Kodiaq nästa Coupé, i princip endast för asiatiska marknader. Vi kommer att se i framtiden.

New Skoda SUV: storlek och motorer

något annat stora dimensioner som Seat Arona, denna nya Skoda Crossover bör hemsöka både 4,20-4,25 meter ska placeras ovanpå och detta segment urban SUV. I princip ges inte för ankomsten av alla fyrhjulsdrivna versioner, så endast Det kommer att säljas i framhjulsdrift. Med tanke på åtagandet att modularitet och utrymme som präglar Skoda, bör denna SUV vara mycket bred, intelligenta lösningar har en trunk minst 400 liter meddelade i Arona.

skoda Connectmekaniskt den nya Skoda Crossover satsa på de sista förare av Volkswagen Group i diesel och bensin. Det vill säga bland de senare, 3 1,0 TSI motorer cylindrarna 95 och 115 CV koncentrera utbudet kärna och kan åtföljas ovan 1,5 TSI 150 hk, och 4 cylinder men med frånkoppling systemet cylindrar. När det gäller Diesel, den 1,6 TDI 95 och 115 De bör vara tillräckligt för att avsluta affären här.

som alternativa drivlinor och effektivare, den nya lilla SUV Skoda bör anlända, som Seat Arona, tillsammans med några Compressed Natural Gas-drivna version (CNG) Och det spekuleras framtida hybrid plug varianter. Bland dess utrustning, inte missar det Ultimate anslutning eller säkerhetssystem som nödbromsning, assistent i sylt, den döda vinkeln upptäckt, det halvautomatiska parkering, och så vidare. Mycket snart kommer vi att utöka denna information.

Du kanske också är intresserad av:

Allt SUV som kommer att anlända i 2018 och 2019

Skoda kommer att lansera en rival bil Dacia låg kostnad

Skoda Karoq: alla nycklar i den nya SUV